Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake
üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, de azért kivi lennék, hogy megy-e.

Ha milliomos lennék, és nem érdekelne, hogy bukom ratja, akkor kipróbálnám...
Egyébként csak annyi lenne vele a gond, hogy nem tud a régi lap olyan kis feszültséget adni neki, vagy a szabályozhatósággal is lennének gondok?
Ha jól tudom, akkor van erre egy átalakító, nem? Itt a PH-n is teszteltek régi 479-es proccokat s478-as lapban. [link] Ha az csak annyit csinál, hogy azz az egy lábat ''átköti'' + beállítja a feszültséget, akkor a 478 lábú Core Duo procinál már csak a feszültségállítás lehet gond. De mivel a s478-as lapok is tudnak 1.4V-ot, ez felfogható tuningnak is, és emelhetjük a proci órajelét... Már csak a fesz szabályozás kérdése nyitott, meg az a kérdés, hogy hol tévedek.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest