- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Hat igen ezert irtam , hogy kivitelezheto a dolog, de esetlegesen lehet benne buktató. En is gondolkodtam hasonlo megoldason revo-rol meg is tudnam oldani, de az az evi 12ezer nekem nem eri meg ha magyarazkodnom kell es feleslegesen magamra huzok barmilyen szervet, mert akkor nagyobb szarban leszek mint ami hasznot elertem vele.
-
viralmind
aktív tag
Munkaber -nek kell szerepelnie a kozlemenyben, de ezt barki beirhatja akar te is, masik szamlarol utalva sajat magadnak. Ez atmegy a szuron siman, mas kerdes hogy egy esetleges ellenorzes soran hogyan fogsz ervelni ezen bevetelekrol , vagy aki kuldi O hogyan fog ervelni a be nem jelentett munkadrol
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Tudja azt valaki, hogy honnan lehet tajekozodni arrol , epp milyen dijakat enged el az OTP?
Gondolok itt pld arra, hogy smart csomagban a kp befizetes bankfiokban ingyenes, a hirdetmeny szerint pedig atm-en x forint + y %. Viszont jelenleg az atm sem von le befizetesert dijat, de ezt ebben a hirdetmenyben nem irjak le, hanem azt irjak hogy penzbe kerul.Megis honnan kellene tudnom, vagy honnan lehet akkor tudni, mi eppen a szitu?Szerk: Ebben a hirdetmenyben sem latok erre vonatkozo promociot, csak a szamlavezetesi dijra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, marad a nezegetes.