Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
Mit jelent ez az üzenet?
A(z) +36-xxxxxxxx mobiltelefonszàm 7251 végü fizetési szàmlàhoz kapcsolòdò màsodlagos szàmlaazonositò felülvizsgàlati hatàrideje 5 nap mùlva lejàr.OTP Bank
-
hhgygy
senior tag
A lényeg, hogy az OTP Bank hu idővel fizetős lesz, cserébe már most is nyomja a push üzeneteket, bármi történik a számlán (terhelés/jóváírás/vásárlás). A Smartbank szerintem nem küld push üzeneteket, ha jól emlékszem, csak emiatt álltam át.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mi a különbség az OTP Smart bank (ezt használom évek óta) és az OTP Bank alpplikáció között? Állandóan feldobta smart bank esetében, hogy frissítsem, erre nem frissítette, hanem ez az új applikáció is rajt van ami nem tűnik rossznak, de két appot nem használnék, ráadásul smart bankosnál könnyen hozzá tudtam rendelni céges számlákat is, itt meg van annyi felület, menü, hogy csak.
-
raziel01
veterán
Smartbank app másnál se megy? Hiba a kommunikációban üzenet fogad.
Se wifiről se mobilnetről nem megy.
Apphoz nem látok frissítést se. -
andrás47
senior tag
Üdv ! Kérdezném OTP ki-be fizető ATM-en keresztül lehet befizetni pl, CIB vagy Gránit bank kártyára, számlára is ? Ha igen mi annak a díja ötszázezer Ft esetén, illetve a fent említett bank számla számokra, milyen lehetőség van számlámra pénzt helyezni, ha a bank túl messze van hozzám, ha van ilyen és mi a díja ? Köszönöm
-
detroitrw
addikt
válasz
namenlos #10221 üzenetére
Koszi az infokat!
Meg annyi kerdesem lenne, hogy van simple appom ... az azon levo digitalis kartyara lehet kp-val befizetni/feltolteni?
Egyaltalan az ott szereplo kartyanak az adatait meg lehet valahogy tudni?
Gondolom annak is van szamlaszama, kartya, cvc/cvv ... adata.Elore is koszi!
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Telekódom van alapból is, vagy be kéne állítani? Eddig minden internetes vásárlásnál az applikációra jött az értesítés és ott kellett jóváhagyni, de most a Posta oldaláról SMS-ben kaptam a biztonsági kódot és telekódot is kér, amit sose használtam még netes fizetésnél. Miért kell egyáltalán ilyet megadni, ha mindenhol máshol megy az applikációval?
-
hhgygy
senior tag
válasz
MasterMark #10225 üzenetére
Oké, megtaláltam, kösz.
-
Littoral
aktív tag
Eddig ennyi eredmény van a másik számla hozzáadásával:
(~) Nem sikerült a számla hozzáadása, vagy a <másikbank> nem engedélyezte a hozzáférést. -
MasterMark
titán
válasz
hhgygy #10224 üzenetére
Mit hogy? Nem automatikus. Oda van írva, hogy más bank hozzáadása, rányomsz, kiadja a támogatott bankokat, kiválasztod, ott átdob a másik bank oldalára ahol belépsz, ott engedélyezed és akkor bekerül. Mindegy hogy ki a tulajdonos.
De miért nem nézed meg? Miért nem keresed meg?
-
hhgygy
senior tag
válasz
MasterMark #10219 üzenetére
De hogy raktad oda???
Vagy ez automatikus, ha azonos a számlatulajdonos? Mert nálam akkor nem fog működni a cégessel, gondolom... -
vnorbi
aktív tag
válasz
dptrsk #10222 üzenetére
Tegnap pont túrtam az Alapszabályt, és a befizetési lehetőségek közt a felsorolásban nincs ott a fióki készpénzbefizetés. Ettől még működhet, főleg ha már valaki próbálta, és meg tudja erősíteni, de jogos a fenntartásod.
(Azt kerestem eredetileg, hogy a havi befizetésre van-e megadva határnap, de ilyet végül nem találtam).
-
namenlos
tag
válasz
detroitrw #10220 üzenetére
Egészségpénztár számlaszámára (11703006-20411440) tudsz készpénzt befizetni, tulajdonképpen nem kell semmilyen kártyát odaadnod vagy bármit mondanod, csak hogy x összeget, erre a számlaszámra, ezzel a közleménnyel. (Közleményként meg kell adni a nevedet + az okiratszámot/adószámot, hogy a pénztár be tudjon azonosítani, és valószínűleg több nap, mire az egyenlegedben megjelenik. https://www.otpegeszsegpenztar.hu/hu/penztartagok/havi-befizetes
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van kp.-m es szeretnem ha a szamlamra kerulne ...
Granitos vagyok es videki igy ez az opcio kilove.
Viszont van aktiv otp SZÉP kartyam es EP-m, a kerdes az lenne ha beviszek egy szatyor penzt az egyik otp fiokba es odaadom valamelyik otp kartyamat akkor siman rateszik az adott szolgaltatashoz tartozo szamlaszamra?
ill. az ilyen tranzakcionak van kulon dija?Elore is koszonom a segitseget
-
joey04
titán
válasz
MasterMark #10216 üzenetére
én sem értem, azt nem figyeltem mióta, de egy ideje már ott van.
-
hhgygy
senior tag
válasz
MasterMark #10216 üzenetére
Hol? Én nem találom. Köszi.
-
borges7
aktív tag
Ez jó fejlesztés szerintem. Nagy újítást jelentett be az OTP: más bankok számláit is bekötik a netbankjukba [link]
-
hhgygy
senior tag
Nem egy nagy probléma, de a frissítés után másnál sincs dark módban az OTP HU app (Android, MIUI 12)?
-
törölt tag
mzso Okosabb lettél volna ha nem írsz be!
-
carl18
addikt
Üdv!
Nekem 12.000 volt eltűnt a számláról, úgy hogy nem vásároltam semmit. -
válasz
MasterMark #10207 üzenetére
Értem, köszi
-
Olyan van, hogy csak úgy, mindenféle jel nélkül visszakapok X összeget?
Egy online kártyás vásárlásom történt aug 27-én (magyar megbízható webshop, előző péntek), és ma annak az összege visszakerült az egyenlegembeazt írja az új app a tranzakciónál, hogy "Könyvelés alatt", eddig a számlaadatoknál volt, mint Előjegyezett kártyaforgalom, de most ott 0 Ft van.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #10201 üzenetére
Igen
És bank automatában meg lehet e változtatni?
-
blg
senior tag
nekem nem megy ma az utalás az új app-ban. vissza kellett térnem a régihez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest