Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Szia!
Mindegyiknek van saját gépe, saját Originnel és saját Battlefield-el.
Anya/Apa gépe tiltott, de igazából azonos vasak, nincs is amiért a miénkhez üljenek, nekik kb 5* annyi játékuk van mint nekünk.
Egyik este játszottunk egy szerveren (WBKS), semmi nem volt.
Rá pár napra bejelentkezéskor még csak kick volt minden szerverről, nem engedte belépni a szerverre, azt írta 1 minute kick.
Írtam GGC-nek és PB-nek, na ezután már bannolták is. A BAN-ban az van, hogy a GGC intézte, de ők a PB-re mutogatnak.
PB ticketre egy sablon üzenettel válaszolt (mindenkine szóra ugyan ezt írják), 2. ticketre még nem válaszoltak, de szerintem nem is fognak.
Nekem is a játék bezárása a tippem.
A dühítő az, hogy nem is csalunk csak a játék és a barátok miatt játszunk. Ha megnézitek a párom acc-ját lehet látni, hogy nem egy cheater (pl K/D). 35 évesek vagyunk... nem játszik a cheat, minek.Na mindegy, azért sem hagyom annyiban. EA újjab ticketre válasza, írjak ticketet a PB-nek, igazi agyhalottak.....
Amúgy szar az irány, mert ha nem sikerül elintézni a BAN visszavonását, soha többet nem költök az Originen, pedig sok száz eur-t hagytam náluk eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest