Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Köszi a tippeket, de ezen az "egy játék két fiókhoz" fázison már túl vagyunk. Megvettem még egy példányban a játékot,
viszont ez sem akar úgy menni ahogy kéne.
Összefoglalom: a fiam EA account-jába bejelentkezve vettük meg a játékot, viszont az én Paypal-ommal fizettük ki. Nem tudom, ez utóbbinak van-e jelentősége, de az eredmény az, hogy az ő Origin fiókjában egyáltalán nem jelenik meg a játék, még a letöltési sorban sem, viszont az ő gépén az én fiókomban megjelenik a letöltési opció. Csak ott meg nem akarom újra letölteni, mert ugyanott leszünk, mint egy megvásárolt példánnyal. Ilyenkor mi van? Origin hibabejelentőt kitöltöttem, válasz egyelőre nincs.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alkoholista nevelde
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont ez sem akar úgy menni ahogy kéne.