Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Mi lehet a probléma?
Hosszú idő után újra beléptem a már évek óta letöltött Originbe. Feltelepítettem gyorsan a Battlefield 3-at, erre nem enged vele játszani, mert "nem aktiválható ezen a számítógépen az általad megadott Origin fiókkal".Ez az egyetlen Origin accountom, de ha lenne más, és abba léptem volna be, akkor meg nem jelenne meg az azon meg nem lévő játék.

Az "Add meg a termékkulcsot" gombra kattintva pedig fél óra gondolkodás után közli, hogy nincs internetkapcsolatom (eztet akkor mivel írom?).

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest