- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, elég komoly origin problémával találkoztam.
Újraraktam a gépemet és a fifa15-t indítanám, amikor is szinkronizálás 88%-nál origin ablak előurgrik, hogy kritikus hibát észlel ezért összeomlik. Onnantól nem enged szinkronizálni, vagyis szinkronizál, de nincs mit és miután belépett a játékba el vannak veszve a mentéseim. Elveszett a profilom, köztük a legfájóbb az online pro clubbom, 300 meccset és több tucat órát beleöltem és eltűnt. Origin könytárba fifa 15 felhőtárolásra azt írja, hogy 0kb van használva felhőmentésre.
Barátom gépén megnéztük az én fiókomat, nála is összeomlott 88%nál és semmi mentésem nincsen meg.
Support tud nekem ebben segíteni? Ez az egyetlen játék amivel játszok, azon belül is az egyetlen játékmód, az egész online profilom elúszott, a szintem megvan még, tehát az nem veszett el, de nincs értelme így játszani vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest