Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Múltkor olvastam végig az Origin fejtágítót amikor sikertelen aktiválás után kap kárpótlásul az ember
Abban benne van, hogy 2009-es lehet legrégebbi a játék.Ami tekintve azt, hogy a Red Alert 3 ami 2008-as sikeresen belett aktiválva Originen is - igaz Direct2Drive-os és nem Steames érdekes. A Medal of Honoro 2010 viszont Steames, és a Mass Effect 2 is Steames.
A Mass Effect 1 amit D2D-ről vettem viszont már nem volt beaktiválható rajta mert régi. Külön érdekes még a Battlefield Boosterpackok esete a legújabb is 2006 -os mégis ott virít, holott az alapjátékokat nem veszi be - Battlefield 2 és Battlefield 2142

Egyébként a kedvencem még a Battlefield 3 béta még arra sem veszik a fáradtságot, hogy azt levegyék onnan

Egészen egyszerűen nem értem őket, hogy így hogyan akarnak olyanná válni mint a Steam? Eltudtok képzelni egy olyan Steam-et ahol valamennyi Valve játék közül csak az egy két évvel régebbiek lennének maximum megtalálhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Abban benne van, hogy 2009-es lehet legrégebbi a játék.