Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz fokukac #8545 üzenetére

Röhögni fogsz, én a reggeli szünetben 9-kor mondtam munkatársaimnak, hogy tarlóst meg orbánt kéne már átnevezni. Szóban elmondtam az új névjavaslatomat, de itt kimoderálnák. Erre délután látom hogy ismerősöm már lájkolja .. :) Úgy tűnik az átlagembernek egy rugóra jár az agya. Pedig nem is vagyok pesti.
    Csak ezeknek a seggberugóra járna már a segge. Vagy sóspuska találatára. Tényleg, ismeri itt valaki a sóspuskát?
    teszkóparkolóban lejmolnak egy csomóan kocsiszázast. őket kéne megkérdezniük egyesével személyesen hogy "ugyanmostéppenmitnevezzünkmégát?"

De tényleg, mit nem neveztünk még át? Prohardvert nem akarjuk átnevezni mondjuk Neumann János Magyar Nemzeti Informatikai és Számítástechnikai Közösségi Portál Információs Tudásbázis és Szakmai Fórum! -ra.
    A Mobilarénát meg Puskás Tivadar Magyar Nemzeti Mobil Telekommunikációs Közösségi Portál és Szakmai Fórum! -ra.
    Az IT-Café lehetne mondjuk Jászberényi-Priskin-Perlaki Magyar Nemzeti Szoftverfejlesztői és Szoftverfelhasználói Szakmai Közösségi Információs Tudásbázis.
    Logout: Örkény István Nemzeti Weblog Közzétételi és Elemző Közösségi Fórum.
    Gamepod: Rubik Ernő Magyar Nemzeti Közösségi Játék- és Szórakoztató Központ Hírportál és Internetes Szakmai Fórum.

Nos??

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés