Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én utálom a sört.
De aztán jött egy south parkos , szótlan huligán, és azt mondta: Floris kriek.Azóta a gyümölcsös sört megiszom
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én se szeretem annyira a sört.Néha nyáron megiszok egy miller-t, de nem vagyok oda érte

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
eddig azt hittem, hogy jó ember
de aki a sört nem szereti 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Tehát te nem szereted a sört?
Ez megdöbbentőbb, minthogy elégedett vagy a melóhelyeddel. -
Killing
addikt
Most volt az RTL klubbon a Zűrdeszkások. Mekkora egy film!
Pohár: Hopsz.
De hangfallal is lehet rádiót hallgatni, csak hozzá van kötve egy számítógép, ráadásul a számítógépnek nincs is antennája.
Ilyen alapon ezzel miért ne lehetne hallgatni? Maximum nem élőben. 
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Irigyellek, én is szeretnék vmi ilyet összehozni, nem lesz egyszerű.
Ahogy mondani szokám, neked bejött az élet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma 'kirándultunk' egy jót, Gárdony a régi 6oson, teljesen közlekedhető volt, természetesen tudjuk miért. Jó volt itt az őszi időben autózni egyet úgy hogy nem siettünk egyátalán. A menü kacsahúsleves + székelykáposzta volt. Ott volt!

-
válasz
venember83
üzenetére
Nem igazán vagyok sörös... Sokkal többet számít, hogy egy nagyon jó társaság jött össze a patikában. Most olyat mondok, amit már régen hallottam: Elégedett vagyok a munkahelyemmel. Minden tekintetben.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Meg aztán a sör is igen megnyugtat műszak után, így meggátolva a becsavarodást, ne is tagadd.

-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Igaz, nem sokat járok piacra, de errefelé elég komolyan háttérbe szorították a multik a kisboltokat és a kofákat. Gyógyszertáros ismerősöm is mesélt már egy-két meredek történetet, igyekszem politikailag korrektül megfogalmazni (
), az őslakosok pláne tudnak cifra dolgokat művelni. -
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Egy ilyen felszólítást megnéznék élőben.

-
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Mi a különbség a buffer és puffer közt?

-
bnss
veterán
válasz
Esmein
üzenetére
"és ezt főleg azért sérelmezem mert mindenkihez nyíltan és segítőkészen állok, és rosszul tűrőm ha ezzel visszaélnek."
Pontosan így vagyok ezzel én is, illetve voltam. Egy ideje már jól megnézem, hogy kinek segítek, köszönhetően egy "barátnak", aki visszaélt a segítőkészségemmel.
Pisztillus: tömegverekedés a patikában?

-
válasz
Esmein
üzenetére
Egyetértek. Sajnos a patikában nap mint nap találkozunk ilyenekkel. Csak azért nem csavarodtunk még be, mert azért szép számmal vannak az ellentéteik is, és kellő pozitív energiával töltenek fel.
Sőt, volt már olyan eset is, amikor egy-két ilyen renitenst a többi beteg tett helyre, de olyan gyorsan és hatékonyan, hogy közbelépni sem volt időnk! -
Esmein
nagyúr
A magyar átlagember egy gusztustalan kétszinű agresszív féreg, aki átver bárkit, hazudik és csal, ha tud, vagy előnye származik belőle. Kezd csömöröm lenni.
szerk.: és ezt főleg azért sérelmezem mert mindenkihez nyíltan és segítőkészen állok, és rosszul tűrőm ha ezzel visszaélnek.
-
Killing
addikt
Ez a 10 km bicajozás jólesett.
Közben elkanyarodtam az M43-as hídépítés felé. A híd közepe már megvan. -
Esmein
nagyúr
Hogy az öreg halász rángassa meg a könyökszőrét foncsorozott nagycsipesszel...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hát valahogy ahogy mondod
De ha még előre is utal, akkor mitől fél ez a szerencsétlen?Meg is érdemli hogy ezután ne vegyen tőle senki semmit...

-
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Én ezt nagyon jól tudom, Most megy az email csata az eladóval.
-
neduddki
nagyúr
-
Killing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ott a pont. Aludni éjjel kell.

-
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Tegnap egy aukciós oldalon leütöttem egy motormelgítőt. Meg is beszéltem az arccal, hogy hétfőn utalom neki a pénzt erre visszaírt, hogy nem talált rólam elég információt és így nincs üzlet. Na most van már 4 pozitív értékelésem és előre utalok. Mi a franctól parázik az ilyen?
A dolog mögött az állhat, hogy én 350ért ütöttem le a cuccot és van egy ugyan ilyen fent és az már 500 körül jár. Én csak annyit kértem, hogy csináljon egy fix árat. Azt meg ugye ő dönti el, hogy mennyi legyen az a fix ár.

De az ő hülyesége miatt ne velem basszon már ki.

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
A szilikonolaj valami hihetetlenül undorító egy lötty, hogyha az ujjaid közé kerül - mintha piócát fognál ( anno még a kazettás magnók idejében ez volt felelős a "Soft Eject" funkcióért - ez engedte ki lágyan a kazettafészket ).
A ricinusról meg csak annyit, hogy bár belsőleg sem leányálom, külsőleg is rejt veszélyeket - kölyökgólyaként a nővéremnek egyszer majdnem sikerült eltennie vele láb alól - valamit bűvészkedett vele a kádban - utána leöblítette, de az a tuti anyag nem ment ám le - áááá, dehogy...
Beleléptem a kádba és dobtam egy akkora hátast, hogy szerintem azóta is döng a Táncsics Mihály utca azon része, ahol akkoriban laktunk

No de már ittsenem vagyok - ég Veletek

-
Psychonaut
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Ki tudja?

Jó reggelt mindenkinek!

-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16
üzenetére
Mi a gond a mai reggellel? Nem vagy te lótulajdonos, hogy szomorkodj!
-
Killing
addikt
Jó reggelt ON-olók!

-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Háááát ár az se csúszik nagyon

-
neduddki
nagyúr
HI!
jupppi sikerult esokabatot vennem Helly Hanson Arden jacket lettmeghozza a 29165os szamu, rintka randa zud-ben, de 180putyinka hejjet 50ert:- )))
udv
neduddki
p.s. csak hogy tarcsam a joszakasom /last columbia extrem perry-bol 49putyinkaert sok evvel ezlelott/:- )))
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hát nem tudom felfogni mit lehet ezen szeretni

-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Két láb jó, négy láb rossz! Két láb jó, négy láb rossz!

-
venember83
nagyúr
Félreértettetek, meg én is a hirdetést. Csak ajándék kezeléscsomagot plusz luxus szépítőcsomagot adnak ingyen bármilyen plasztikai beavatkozás mellé.

Tim: Tény. De azon része mindenképp.

-
Psychonaut
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Azt a műtétet csernobili szépségversenyre készülőknek találták vajh' ki?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Namármost...
Az ok, hogy legyen három formás halmocska - láttunk már ilyet valamelyik Schwarzi filmben, no de nem kellene akkor hozzá igazítani a szerencsés hölgy párját is mondjuk egy extra karral, hogy tényleg tökéletesség legyen a köbön?
No de most már el tényleg - fellőtték a pizsit - jó éjt

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem, hogy végiggondold, tényleg akarsz-e írni.
Mellesleg elég kevéssé morális, hogy plasztikai műtéteket reklámoznak az iwiwen, ráadásul valószínűleg lemehetett a szilikon világpiaci ára, mert "kettőt fizet hármat kap" típusú akció van érvényben jelenleg az illető szépészeti klinikán.
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hogyne lehetne, csak akarni kell.
SZERK: Tim: ja, (többek között) ezért sem használok Operát. De még Musicalt sem.

-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Az a szörnyű, hogy az ember azt hinné, kifogynak az ötletekből - de nem... E-learning rogyásig, ékes angol nyelven a levegőbontás minden csínja-bínja - a végén pedig visszakérdezés olyan fordulatokkal, hogy Villám Sekasesperae is megnyalná mind a 10 ujját utána ( Markos után szabadon )

Úgyhogy idén megint új sapkát kell vennem télre, hogy legyen mit a fejembe húzni

-
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Baromi érdekes volt, amikor év elején vizsgáztunk ( nyomástartó edény gépész tanfolyamra kellett menni, merthogy állítólag ez elengedhetetlen a melóhoz ) és a vizsga során szépen előkúsztak olyan dolgok fizika óráról, amiről már úgy gondoltam, hogy az életben nem lesz rá szükségem...
Az egyetemes gáztörvény igazságai és egyéb képletek, pumpa hatásfokának számítása...
Érdekes volt, hogy fejembe jutottak, mert soha nem volt a kedvenc tárgyam, jobbára mindig éppen hogy csak görbült, de ezek úgy előderengtek valahonnan

-
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Jah, most láttam először..
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lehet - elég hosszú a lista, nekem nem tűnik igazán fel, ha van köztük új...
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A barátnőd?

-
Winner_hun
félisten

-
nike_
addikt
Jóccakát mindenkinek azt hiszem horpasztok
-
válasz
venember83
üzenetére
Igenis, értettem!

Akkor most nem keverek semmit - különben is otthon vagyok, itt meg nincsenek kapszulák.

Bon: De én a topicgyilkolásra gondoltam, egy kis virtuális KCN-el pl.

-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Tilos doppingolni! Rád uszítom a WADA stábját.

Kösz.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Köszönöm, de nem élek semmilyen kapszulával. Leszámítva a fájdalomcsillapítót, ami néha elkerülhetetlen.

szerk.: egy jó sört inkább elfogadnék.

Közben lett delej a notebookhoz, tehát még nem adom fel.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Medence topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de aki a sört nem szereti ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez megdöbbentőbb, minthogy elégedett vagy a melóhelyeddel.