- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #49494 üzenetére
Jelentkezem én is, próba cseresznye.
---
Szép estét!
-
Bubu79
addikt
válasz
Háddevau - megpróbálhatom én is - hátha
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #49495 üzenetére
Nem kell
Kezdődik a hétvéége!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Akkor most megpróbáljam én is?
SZERK: hát nem beleköp a levesembe?
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #49493 üzenetére
Kezd unalmas lenni ez a folytonos általam elkövetett topikgyilok.
-
venember83
nagyúr
Csókolom, ez a kekszüzlet? Kezd sok lenni a szexualizálás. Vagy kevés?
-
1010
őstag
válasz
Winner_hun #49491 üzenetére
hat en arra erttem hogy ha valakit ugy istenesen meg*z az aram attol meg lehet jol utana
meg ha meg is sebzi|(sebzi...)
mint ENGEM -
1010
őstag
válasz
Pisztillus #49487 üzenetére
dehogy nem,ugynaigy itt ulne es irna
tudom -
1010
őstag
válasz
Winner_hun #49481 üzenetére
meg is egtel?
megvan a kimeneti seb is? -
Esmein
nagyúr
válasz
volt a hírekben, hogy egy mandarin 220 voltot vezetett a kerítésébe. Nem tudom honnan szedte, biztosan ingadozik a hálózat
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Csak egy bizonyos idő után rossz hatással van az egészségre...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
markolj rá erőből... az már megrázó élmény lesz
-
Winner_hun
félisten
Ejj ha! Tök jó érzés amikor a 230 volt bizsergeti az ember bőrét
-
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2 #49478 üzenetére
hú, mi harringaybe megyünk ez meg haringey,
"Harringay vs. Haringay [szerkesztés]
Megjegyzendő, hogy Harringay Haringay, a londoni kerület része, de nem azonos vele, és kiejtésben jelentős a különbség. Mindenestre ugyanarra a szóra vezethetőek vissza, mint Hornsey, egy angol-szász szóra. Eredetileg egy szász hadvezér, Haering nevéből jönnek a területek nevei." wikivagyis izé, nem tökugyanaz, mert harringay haringey része, de alacsonyabb bűnözési rátával.
-
Esmein
nagyúr
valamelyik magyar nyelvű hírportálon írják hogy géppisztolyos rendőrök járőröznek egy két kerületben londonban, köztük Harringay. Anti, pont oda megyünk :S
-
zolynet
veterán
na mentem zsírosdeszka partira
(sok hagymával természetesen)
söricilin, rövidke ill talán póker -
nike_
addikt
uhh, na csak meglett a 2. hely
-
1010
őstag
baszki vannak serult emberek errefele
-
VoDaFoNe
aktív tag
jóreggelt.. hosszú estém volt, érdekes, így sem aludtam még fiúval.
20 perce értem kb haza pestről.
-
bnss
veterán
Szép napot!
Rég volt ilyen jó idő, 18°C és nincs semmi csapadék. Nem úgy, mint reggel, a ködben kb. 50m-t lehetett látni...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #49450 üzenetére
semmit, csak újabb élősködőként rátelepszik az amúgy se kicsi kiskereskedelmi láncolatra, és onnan húz le pénzt. most még reklámoz, majd mikor elég sokan fizetnek neki, szép csendben eltűnnek a vezetők... emlékszik valaki az il ferro-ra? más elven működött, de a reklám-nyomulás ugyan az. az is elméletileg működőképes modell volt, és elméletileg volt lehetőség a zsészerzésre. aztán... mégse lett belőle a belépőknek aranybánya.
de van neki saját topikja is.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #49445 üzenetére
Nálam ez a "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" kategória. Engem még anno az Amway-ba akartak beszervezni, nyomult is az ismi rendesen. Aztán amikor rákérdeztem, hogy ha ennyire jó a cucc, és várhatóan vinni fogják, mint a cukrot, akkor miért nem lehet a normál kereskedelmi csatornákon forgalomba hozni - ezek után nem volt olyan fontos, hogy én is foglalkozzak vele.
Kétségtelen, fogalmam sincs, mit árul a kenguru meg a partnerei, de nem hiszem, hogy ugyanazokat a cuccokat normál boltban ne tudnám megvenni. (És most csak azért sem nézem meg!) Ahogy vénség is mondta: Csak egy újabb átverés az egész!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #49447 üzenetére
Az utóbbi pár napban netközelben sem nagyon voltam. Ha vagyok, akkor itt is vagyok.
-
Algieba
őstag
Megyek biciklizni.
Bye! -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #49440 üzenetére
Miért, baj?
Igen, három napig szalmaözvegy vagyok.
Legalább jó pár nap után végre itthon alszom. Megvannak az előnyei is ennek.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #49443 üzenetére
Az a baj, hogy olyan szavakat használ, amit hallani szeretnél.
Akár a tizedére csökkentheti kiadásait és a tízszeresére növelheti bevételeit!
Minél többet vásárol Termékpartnereinknél, annál több pénzt kereshet mások vásárlásaiból!
Vásároljon a magyar Termékpartnereinknél és ezáltal járuljon hozzá az ország fejlődéséhez!Az igazság persze most is odaát van:
„Dévényi Csabának hívnak, 2008 májusban regisztráltam 33139. -ként a ScienNet törzsvásárló Rendszerbe, előtte hagyományos kereskedelmi cégnél dolgoztam főállásban, és egy termékes MLM rendszert építettem mellékállásban. Szeptemberben elhatároztam, hogy csak a ScienNet-Rendszerrel foglalkozom, mert azt láttam, hogy óriási lehetőséget hagyok ki, ha nem 100 %-os koncentrációval, építem a hálózatomat" -
Esmein
nagyúr
nafene, éjfélig dolgozok, megint lemaradok a futóverseny/gerelyhajítás biatlonról
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #49442 üzenetére
Ahogy mondod. Jobb elkerülni őket, így nem érhet baj.
Azokat, akiket meg a sok napvilágra került eset után mégis bepaliznak, hát nem igazán tudom sajnálni. Gonosz vagyok? -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49441 üzenetére
Kenguru, "oroszlán", nem mindegy? Piramisjáték mind.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #49438 üzenetére
Ja, vagy úgy!
Ez a sárga kengurus cég meg már a neve miatt is gyanús, szerintem van valami közük a Tom Cruise által is képviselt "társasághoz". Nagy ívben kerülöm az ilyesmiket, a közelükbe sem megyek...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #49438 üzenetére
Szia!
Ezt egy pár napig érezni fogod, de aztán gond nélkül elmúlik. Kellemetlen dolog, de túlélhető. Jobbulást!
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #49429 üzenetére
A pizza tetején lévő olvadt sajt ragadt fel a szájpadlásomra. A nyelvemmel sikerült lepiszkálnom. A száj nyálkahártyámmal együtt
Keserű a felismerés, hogy nem csak a sajt jött le...
Szia Pisztillus!
@49439 félreérthető volt, szerencsére nem most történt, egy régebbi eset. Nyom nélkül gyógyult.
Minden tele van ezzel a sárga kengurus céggel, meg a hülye szlogennel, hogy gazdagodjak meg a költekezéseimből! -
Bubu79
addikt
válasz
Algieba #49428 üzenetére
Mindig feldob, amikor végiggondolom, hogy milyen vidám nemzeti ünnepeink vannak - leverték, vérbe fojtották, elnyomták, kivégezték - mellé még meghallgatja az ember a Himnuszt és már világos is lesz, hogy egy megoldás van csak, a végső - a halálba menekülni erről a világról...
Csupa pozitív dolgok egymás hegyén-hátán - hát csoda, hogy letargikus, életunt nemzetnek tartanak minket?
Pedig volt néhány vidámabb ünnepünk is - akkoriban még az Ivánok is itt voltak
Ajvé - leforráztam a nyelvemet a tejeskávémmal - mindegy, a náthától már úgy sem érzek két napja ízeket
Neked is szépet Pisztillus
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Itt éppen süt a nap, így délután biciklire ülök és megyek egy kört.
Szeretem az őszt, ha napos.A nemzeti ünnepeket sosem tudtam szívből átérezni és megérteni, hogy mi bennük a jó, felemelő, lélek gazdagító? Lelki szememmel látom Kádár futását a szovjet barátaihoz... Ez jut eszembe eme napról és egyből felrobbanok.
Inkább a biciklizésére gondolok, és befejezem az írásomat az őszi-téli magyar népszokásokról, melyek részben hasonlítanak az október 31. nyugati szokásokra. Csak azért is összehozom Halloweent és a magyarokat.
Egyformán értékes számomra Halloween és Karácsony. -
Killing
addikt
Ezaz, Keddre még volt hely a rutin pótvizsgára.
És az oktató megengedte hogy menjek a tanpályán még egy kört soron kívül. -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49425 üzenetére
Azért még akad olyasmi, ami nagyon jól elfér ezeken a keskeny vackokon is
-
ToBeY
nagyúr
válasz
zolynet #49423 üzenetére
Jó azért hétköznapokon és hétvégén meg tudja találni mindenki magának a megfelelő műsort sport/zene/természet csatornán.De ünnepnapokon ilyen emlék filmek vannak amiket persze minden évbe leadnak,és nem tűnik fel senkinek hogy a kutya se kíváncsi rá.
Marad a DVD nézés úgy gondolom -
ToBeY
nagyúr
Miért van az hogy ilyen ünnepek alatt a tv műsor katasztrófa?Nagyon el se tud menni az ember mert minden zárva és szar idő van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #49420 üzenetére
Munkaszünet hétköznap szokott lenni, most csak senki nincs a munkahelyén....
-
venember83
nagyúr
Látszik, hogy munkaszünet van.
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia #49411 üzenetére
a sima kvarc (homok) 53%-a (pontosabban 32/60-ad része) is oxigén... csak nehezebb kivenni belőle.
Kipufogófék79: nekem van más is, ami gondoskodik arról, hogy az állam ne legyen szószos -
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia #49405 üzenetére
Van benne zoxigén?
-
Bubu79
addikt
válasz
-
Killing
addikt
válasz
Fojtaszt követ. Fontos a sorrend.
Elvégre a BKV-t se rövidítik VKB-nek.
-
Killing
addikt
Napi úristen: [link]
Hát igen, ez nem PH!
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest