- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Egy kis történetet mesélnék egy Patronvásárlásról!
Epson multifunkciós nyomtatómból kifogyott a patron, gondoltam veszek bele utángyártott patront, (régen a hp-mhoz is azokat vettem ettől a bizonyos cégtől)
Haza hoztam a patronokat vettem 10db-ot hogy legyen elég.. Namármost beleraktam a patronokat, nem nyomtatott, elvégeztem sokszor a beálítás teszet, a fóvúka ellenőrzést karbantartó mveleteket, és mire szép képet mutatott a patronok felénél jártak, nyomtattunk kb 35oldalas word dokumentumot, és egy személyi igazolvány fénymásolatot színesbe, és hupsz elfogyott a patron. Tehát 4patron kuka (4szín miatt) Beleraktam még egy feketét mert sürgősen kellett nyomtatni feketébe, azt meg már nem is ismerte fel.
Ez pénteki nap volt!
Mai napom azzal kezdtem hogy visszavittem a patronokat elmondtam a történteket és szó nélkül visszaadták a pénzt... illetve levásároltam eredeti patronokra
Picit jól esett, a sok szar dolog után ami mostanában rámszakadt
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest