Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Egy kis történetet mesélnék egy Patronvásárlásról!
Epson multifunkciós nyomtatómból kifogyott a patron, gondoltam veszek bele utángyártott patront, (régen a hp-mhoz is azokat vettem ettől a bizonyos cégtől)
Haza hoztam a patronokat vettem 10db-ot hogy legyen elég.. Namármost beleraktam a patronokat, nem nyomtatott, elvégeztem sokszor a beálítás teszet, a fóvúka ellenőrzést karbantartó mveleteket, és mire szép képet mutatott a patronok felénél jártak, nyomtattunk kb 35oldalas word dokumentumot, és egy személyi igazolvány fénymásolatot színesbe, és hupsz elfogyott a patron. Tehát 4patron kuka (4szín miatt) Beleraktam még egy feketét mert sürgősen kellett nyomtatni feketébe, azt meg már nem is ismerte fel.
Ez pénteki nap volt!
Mai napom azzal kezdtem hogy visszavittem a patronokat elmondtam a történteket és szó nélkül visszaadták a pénzt... illetve levásároltam eredeti patronokra
Picit jól esett, a sok szar dolog után ami mostanában rámszakadt
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest