- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #48894 üzenetére
Én cirka egy hónapja Norbi update kajákat ebédelek. Mikor az Oktogonon járok rendszeresen bertérek az update pékségbe. Nem értem mi a bajod az áfonyással , szerintem isteni jó.
A csigát még nem próbáltam -
7
addikt
válasz
Winner_hun #48893 üzenetére
Nem. Szerintem az Ericsson reklám miatt csökkentették le
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48894 üzenetére
ha kérdezté vóna, mondom hogy csak az ellenségeidnek.
-
bolondember
MODERÁTOR
'reggelt.
szarul indult: puhapöcs 106-os chaffeur miatt lekéstem a 86-t, bementem a norbiápdétpékségbe, mert a Bogdáni útnál mást nem láttam. Vettem két szem minikakaóscsigát és két darab áfonyás valamit. 460. csiga bünrossz, áfonyás még épp hogy ehet.
never ever again ilyet. inkább éhezek...10kor míting. izgi lesz.
-
Winner_hun
félisten
A logouton a most frissült résznél eddig is csak 10 user volt?
-
BlacKSouL
addikt
Lassan elkezdődhetne a nap, mert több mint egy órája csak próbálom nyitvatartani a szemem, de nem nagyon megy. Mekkora egy ködös, szitálós, esős, hideg elb.szott egy idő van kint. Nem hülyeség a téli álom. Spanyollandban meg 25-26 fokokat mutogattak ragyogó napsütéssel?
mod: jóvan, má ők is szíjják a szutykot, má csak 15 fok
hehhehhehe
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #48888 üzenetére
Akár fütyülőset is, ha jól esik
Jó darabig például fogalmam sem volt róla, hogy az ágyas pálinka mitől ágyas - de úgy egy hete találkoztam egy experttel, aki megsúgta nekem a megfejtést
A tippem valami hancúr félét sejtett volna a háttérben, de koránt sem erről van szó
-
Bubu79
addikt
-
pohár
félisten
Na léptem aludni, jóccakát!
-
1010
őstag
estet
-
BlacKSouL
addikt
na zúzzunk akkor
-
BlacKSouL
addikt
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48872 üzenetére
Kár, kár...
Ennek "örömére" megyek is kémiát tanulni. Az előző dogám, amiben segítettél, 4-es lett.
Jó éjt mindenkinek!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Psychonaut #48868 üzenetére
Mire gondolsz? A számítógépek maradnak!
-
nike_
addikt
Legyetek Üdv.!
Na, leülök már egy kicsit PH!-zni...
Yetike úrnak mi ez a VIP rang?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48867 üzenetére
Rám is férne némi erősebb pityóka így meló előtt - bár egy szót ne szóljak így wellness hétvége után
További kellemes szórakozást - vár a munka ( hadd várjon
)
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48865 üzenetére
Valami értelmes dolgot nem kukázol?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48865 üzenetére
Merre van a hordó?
Mert inni ugye csak mértékkel szabad
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Psychonaut #48860 üzenetére
Kukázás lesz. A májusi lomtalanításkor meghagytam jópár régi anyagot (anno egyetemi korszakomból), amire valószínűleg már nem lesz szükség, azzal a felkiáltással, hogy ha jut nekik hely, akkor maradnak, ha nem, repülnek. Nos, most az utóbbi eset következett be - nem jutott hely. A CD gyűjtemény is újabb átvizsgálásra kerül, és a felesleges és/vagy rossz darabok mennek Winner_hun székébe.
Átmeneti italtároló: Szép estét neked is!
-
pohár
félisten
Na szevasztok emberek
-
zolynet
veterán
annyira jó volt 100p-et várni egy 10p-es ultrahangra ... többetse, inkább fizetek érte, már majdnem úgy voltam hogy bemegyek visszakérem a beutalómat és nyakonvágom őket
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48858 üzenetére
Kinek számolod fel őket?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #48857 üzenetére
mi, mi, hát a benzin...!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #48857 üzenetére
Ahogy mondod. Igaz, közben szembesültem azzal is, hogy még rengeteg kidobni való maradt, de az elkövetkezendő napokban vérengzést rendezek, és kíméletlenül felszámolom a dobozhegyeket...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48855 üzenetére
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?
Psychonaut: Áprilisban regisztrált.
Pisztillus: Jó is az, amikor minden a helyére kerül. Minden értelemben.
-
Psychonaut
veterán
válasz
venember83 #48853 üzenetére
Már régebb óta az, nem?
~2 hónapja? -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48853 üzenetére
Hirdetésszervező? Vagy valami hasomló...
Pisztillus: örülni jó!
-
Pisztillus
senior tag
Gyerekek, ezt nem is hiszem el! Itt ülök az új asztalomnál a kényelmes bőrfotelben. Még nagy a káosz, hiszen még csak most raktam össze. De jó lesz ez, ha minden a helyére kerül. Muszáj volt ezt leírnom, mert most nagyon örülök!
-
venember83
nagyúr
Áprilisi házigazda, fura kicsit.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #48848 üzenetére
Csak egy kis űrhajós kiképzést adtál neki nem?
-
Esmein
nagyúr
Shut up woman and get on my horse.
ma láttam egy 65-ös szintű female nyuggert, épp egy fél literes guinness-t rázogatott, visszatette, levette, és rázta tovább, aztán jött oda, hogy bocsánat, nem értek a sörökhöz, ez a géniusz? Gyorsan rebootolt az agyam
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #48843 üzenetére
Gondolom te sem örülnél neki ha egy nálad jó pár mérettel nagyobb élőlény egy testrészednéd fogva felemelne és így tanulmányozna.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #48844 üzenetére
Csinos bőr munkavédelmi kesztyűben voltam, nem tudta volna átharapni, de azért figyeltem minden mozdulatát!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #48843 üzenetére
Szép estét neked is!
Még szerencse, hogy az egérke nem kunkorodott vissza és harapott egy jóízűt az ujjadba. Édesapámat harapta már meg így egér, igaz, az házi volt. Amúgy aranyos kis jószág.
-
kételkedem
addikt
Jó estét topiklakók!
Ma miközben kb 100 db meggyfát gallyaztam le és vágtam össze, találkoztam egy erdei egérrel
Nagyon bájos kis rágcsáló. Sikerült elkapnom és a farkánál fogva alaposan szemügyre vehettem. A hasa degeszre volt tömve, a szőre szép fényes volt a két szeme mint két fekete gyöngy. Mivel az egér nem tudott őszintén örülni annak, hogy a farkánál fogva lógatom, rövid tanulmányozás után elengedtem.
-
Sipi16
őstag
válasz
Pisztillus #48839 üzenetére
Te csak méregkeverő lehetsz.
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Ha lehetne egyedi rangot beállítani, akkor a következők közül választanék: Felhőlovas, Csillagész, Pocokharcos, Mobilanyó, Szómenő, Okostojás. -
7
addikt
Azon gondolkodom, hogy ha tildy gyorsan lép még párat, akkor a Jómunkásember vs. Jómunkásasszony meglátásnak is tanúi lehetünk
-
válasz
Sipi16 #48828 üzenetére
Mesélj
MOD: KÉPEETTT1010: Erre csak az mondom holnap is robogóval fogok közlekedni a munkahelyemre, meg addig amíg tehetem. (alternatív buszozás kb 3-4-szer annyi idő, főként a legjobb a dugóban való araszolás, mert ez akkor hatványozottan több, és lekésem a csatlakozó buszomat, és milyen jó a hidegben való álldogálás
)
-
1010
őstag
uuuutalom a hideget
oktober van es mar teli ido van -
Szóval már megint a témánál vagyunk.
Erről jut eszembe, a középiskolában a német tanárnő, na azt hiszem mindenki fejlesztette volna a német nyelvtudását nála.
-
Csabee.
nagyúr
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48816 üzenetére
Esetleg PH! primadonna
Bár ez túl hosszú - inkább csak PH! donna
-
Killing
addikt
-
BlacKSouL
addikt
UP!
Ja nem
-
7
addikt
válasz
bolondember #48805 üzenetére
Miért, lányoknál mindegy, hogy mekkora eredetileg, mire kell és miről is van szó konkrétan?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #48800 üzenetére
hát, az a 3 centi azért számíthat, pl. pont annyi kéne mínuszban, hogy beférj a repülőgépen az ülésbe...
-
Bubu79
addikt
válasz
Sokra megy azzal, ha ennyivel hosszabb a lábad
fokukac: Lassan szezonja is lesz már mindkettőnek
-
7
addikt
válasz
Hidd el, az attól függ, hogy miről van szó, mire kell és hogy eredetileg mekkora
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest