Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Str8 sk8r
őstag
...a Morse-t lehet nem ismerik... ...nap mint nap megye el mellettetek... ...itt dolgozom "kökin"... ...most is... ...
...Algieba: sajnos amíg rá "támaszkodsz", addig te vagy kiszolgáltatva neki...lehet attól fél, hogy egyszer fordul a kocka... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...hát egy kicsit összetett, de olyasmit mint Buherka... ...recepciós+éjszakai müszak+biztonsági személyzet...mindezt egy telepen, ahol a papírt az újrafeldolgozáshoz készítjük elő, és bálázzuk... ...
...Algi: ha nem csinálták volna ezt a mű-ünnepet, a nyakukon száradna a sok ocska virág, és a csőd fenyegetné mind... ...felőlem amúgy is... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
pohár
félisten
Hát sztem égett úgy mint nagybátyám asztalosműhelye teli fával, meg frissen vásárolt 100 mázsa szénnel...
3 napig füstölt a szénGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Pisztillus
senior tag
Kérdés, hogy az a szék hány kilós emberre volt méretezve...
Ülni ülhetsz kínai székre, de nézd meg, hogy hány kilós terhelés elviselésére tervezték. Én amúgy hasonló cipőben járok, mert nem vagyok messze az általad megadott súlytól...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Pisztillus
senior tag
Én is az enyémet a melóhelyen. Hiába IKEA-s, másfél éve bírja a kiképzést...
Hát ez engem sem bírt volna sokáig... Már úgy értem, hogy elég lett volna neki annyi, hogy ránézek...
(Igen, ennyire gagyi, sajnos. De biztos vagyok benne, hogy hiába halt meg az a szerencsétlen srác, nem fognak tanulni az esetből. De ne legyen igazam!)
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
raskolnikoff
őstag
Úristen ez nagyon durva...a tecsóban is sok ilyen van de lehet hogy nem bántam meg a 20 ezremet az IKEÁs cuccra...én 100 körül vagyok.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
pohár
félisten
Hasonlókat!
Moretimer... én is ismerős vagyok magamnak...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Nekem is kb 4x3-as
TV, ágy, gép, szekránysor, épp hogy elférekSzép álmokat és aludj jól!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Winner_hun
titán
Hehe, egy ilyen dől a ház velem is volt, igaz nem voltam beteg csak baromi fáradt mivel vagy 35 órát fent voltam előtte. Lefeküdtem délután 5-kor, éjjel 10-kor arra keltem hogy baromi nagy ricsaj, kinyitottam a szemem és a redőny mozgott. Namost akkor volt valami hatalmas nagy vihar, az pont akkor dörgött amikor öcsém húzta fel a redőnyt, én frankón azt hittem arra a kombóra hogy dől a ház
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SystemRoot
őstag
Én most nem akarok senki oldalára állni, de én nem örülök neki hogy kitették. És annak sem örülök hogy a Pit-esek elmennek. Eredetileg semmi durvát nem csinált horyk sem amiért bannt érdemelt volna, csak jött a konflikuts és elmérgesedett a helyzet...
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
pohár
félisten
Meglehet! Egy 5 hetes csecsemő magától nem szaladgál el semerre, ha meg elvitték volna, akkor sztem azt hallotta volna az anyja, szóval kicsit sántít a story...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Nemhogy valaki megpiszkálta? Eddig is ott volt legalul a "Most már kikapcsolhatja a számítógépet." szöveg?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest