- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
....winfos
.......
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #11191 üzenetére
Hát tudod amerikában amerikai szabályok , itthon meg itthoni szabályok.
Ha ott van egy magyar , illeszkedjen vegye fel az ottani szokásokat, ha itthon, akkor meg az ittenieket.
(Nem tudom hol történt a vásárlás, de az auchanban kinn vannak a mérlegek,, még mérlegelő néni is van, Intersparban szintén, a tesconál a pénztárnál mérik le. )
Lehet írni kéne egy Magyarország howtot ? Hogy itt mi a szokás , ha egy külföldi betéved a boltba, ne lessen bambán ?Lásd múltkori USA írásod. Te is leírtad , mit illik, mit nem, vagy mit tanácsos elkerülni.
Természetesen az eladó bunkó bánásmódjára ez nem mentség
Sőt
-
Pisztillus
senior tag
válasz
tiv83us #11195 üzenetére
Még szerencse, hogy mókásan fogta fel... Messze vagyunk tőletek, sok minden téren...
Venember: Ha jól tudom, a Pittsburgh nyert.
-
tiv83us
veterán
válasz
Pisztillus #11193 üzenetére
Gondold el, mostoha apam, aki eleteben eloszor jart Magyarorszagon es nem sokat beszel magyarul, mit gondolhatott, mikor csak annyit lat, hogy fizetnenek es az asszony kikelve magabol mutogat valamerre lobalva a zoldseges szutyot
De hala Istennek csak mulatott rajta es imadta az orszagotvenember83: Kukkancs be az NFL topikba, ott epp Viszlat erdeklodott nemregiben a jatek irant, ott ugy-ahogy elmagyaraztuk neki a lenyeges dolgokat, de nezni kell. En egyszeruen beleszerettem es a vilag legizgalmasabb sportjanak tartom, pedig 18 evig hatalmas europai foci rajongo voltam. Ja amugy a Pittsburgh Steelers nyert
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
tiv83us #11191 üzenetére
És tudod mi még ebben a szomorú? Lefogadom, hogy sokan - alkalmazott és vásárló - látták, hogy nem méreti le, nyugodtan szólhattak volna neki, hogy itt le kell méretni, kivéve az egységcsomagokat. Az InterSpar-ban nemegyszer magam is szóltam olyanoknak, akik ezt elfelejtették és/vagy nem tudták hogy itt így kell. Az, hogy segítsünk egymásnak, ehhh...
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #11190 üzenetére
Pedig van benne valami.
Anyam 10 ev utan eloszor ket hete ment Magyarorszagra "vakaciozni", tegnap jott haza.
Kicsit meghult benne a ver, mikor a zoldseget csak ugy belerakta a kosarba es fizetni akart erte es a penztaros verben forgo szemekkel a hangjat enyhen megemelve visszazavarta, a kis merleghez, hogy marpedig azt le kell meretni vagy mi.
Szives elnezest, kedves penztaros holgy, nem mindenhol igy megy ez, van ahol a penztarnal van a kib*szott merleg.ps: Mondjuk az sem volt piskota, mikor 3 eve ideiglenes ott tartozkodasom alatt szemelyit szerettem volna csinalni, aztan leorditott az oregasszony a hivatalban, hogy mit kepzelek, hogy en hogy irok ala
Kb a jo kis tejfolos-sajtos langos utan ez volt a masodik, ami a legjobban megmaradt az emlekeimben az oshon latogatasbol -
bolondember
MODERÁTOR
remélem EZ nem komoly...
-
NoLF
veterán
A kis Beethoven cigizik a wc-n ülve. Rányit az anyja:
-Ejnye-ejnye Ludwig... ez ma már a kilencedik symphoniád!!! -
NoLF
veterán
válasz
bolondember #11186 üzenetére
honda vectra? nem ismerem
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11182 üzenetére
Tata, neszójjábe'!
-
NoLF
veterán
akit érdekel egy jó állapotú 94es honda civic, az szóljon
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #11150 üzenetére
arra figyelj, hogyha érdekes tárgyak tűnnek fel a közeledben, az rossz lehet (10-es motelszoba kulcs, fésü, stb.).
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Éljen a hétfő...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11166 üzenetére
jó kérdés.
lehet, hogy az óracserét feltételez, kicserélik egy olyanra, ami mé ri az időt is...Ui. amúgy nekem a kedvencem az, hogy áremeléseknél (pl. most) tudják a dec. 12-i és a jan. 12-i óraállásomat, és időarányosan elosztják az olcsóbb és a drágább tarifa között.
-
Tim82
félisten
-
dragonfx
veterán
firefox hova rakja az elmentett könyvjelzőket kedvenceket?
-
Versus82
aktív tag
Fired up. (Fired up)
Fired up. (Fired up)
Twenty-Seven (Twenty-Seven)
Fired up. (Fired up)
Here we go. (Here we go)
On the road. (On the road)
Twenty-Seven. (Twenty-Seven)
Fired up. (Fired up)
Follow by the leader (Follow by the leader) -
lorcsi
veterán
igazából semmi. először megpróbáltam helyben melót találni elég kevés sikerrel. voltam már pesten is állás miatt, de az nem jó ha minden beszélgetés miatt felugrok -egy utazás 10k. valami szállást kellene nézni és onnan elindulni az intrjúkra. Az albikban viszont 2 havi kaukciót kérnek a legtöbbször..és még azt se tudom lesz-e ott melóm meg mikorra. lurti
-
NoLF
veterán
-
venember83
nagyúr
Kidugult a fülem fél órával az után, hogy beértem... Tegnap egész nap nem hallottam vele, és szombaton is rendetlenkedett. Akkor neki lehet, hogy jót tesz a munka? Borzasztó belegondolni is. De a villamoson kevesebb munkakedvem volt, most mintha gyűlne, érdekes egy hétfői napnak ígérkezik, vajon még mennyi furcsa eseményben lesz részem?
-
Nem az a baj, hogy Hétfő van, hanem, hogy korán kell felkellni.
Szép napokat előre is.
UI: Na meg az sem mellékes, hogy dógózni kellett jönni
-
NoLF
veterán
vagy csak simán hétfő
-
<NewL>
addikt
Álmatlanság.
Jó reggelt
-
Algieba
őstag
Tekintve, hogy minden ember önmagából indul ki, és önmaga iránytűje, origója stb. Így teljesen logikus, hogy a világképem Algieba-központú. De azt azért soha egy szóval sem említettem eddig, hogy a világ köröttem forog.
Vagy igen? Most?
A fene, tényleg elszálltam.
Bevezetem az Algiebacentrikus világképet. Nem a Föld, nem a Nap, de nem is a Nagy Bumm helye az Univerzum közepe, hanem Én. -
Algieba
őstag
Sürgősen új, fülbemászó zenére lenne szükségem, mert abnormálisnak érzem, hogy július óta monomániásan az Armageddon film soundtrack-jét hallgatom.
Oké, zenei ízlésről nálam nem lehet beszélni, mert olyanom nincs. A zene kellemes háttérzaj. Ennyi nekem csak a muzsika.
Nem a kisbolygó becsapódása az igazi katasztrófa, hanem Algieba zenei analfabétizmusa.
-
pohár
félisten
Hhhmmm...
Haver most este elment egy 50k-s beugrós pókerparty-ra...Jó kis díjazás lehet ott
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #11133 üzenetére
nemtom, én egyszer kipróbálnék egy 5.1-es rendszert...
hol a bili?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #11131 üzenetére
és a szörráund?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #11102 üzenetére
mi a bajod a sztereóval?
-
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11126 üzenetére
vaze, látom, hogy szét fogsz offolni mindent
meg kéne már nevelni ezeket a 'zegyetemistákat, túl rövid az a vizsgaidőszak...
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #11120 üzenetére
akkor serpanet, most már házinet
de serpasör, itthon is elérhető, elvitelre! -
(Kolombusz)
veterán
Még 1 hét és kezdődik megint a taposómalom.
Addig viszont totális punnyadás. -
TexT-BoY
addikt
én takaritom a 12db procit amit ma kaptam eladásra.
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #9923 üzenetére
-
pohár
félisten
Nah itt vagyok megint...
-
NoLF
veterán
nem akar vlaki inni egy sört a serpában? nem tudok tovább fordítani...
-
tiv83us
veterán
Telapo!
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #11099 üzenetére
Sose lehet tudni
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #11108 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Van egy kettesem az ötösön. Ez már legalább a 7. kb 10 év alatt, és volt már egy hármasom is ami akkor 17k-t fizetett.
-
bolondember
MODERÁTOR
jájj.
éppen belemerülnék az amerikai filmgyártás mocskába (Asylum Studios - Transmorphers), mikor kiderül, h haverteve albijával zűrök vannak...
mentem költöztetni...
ui.: azé' a filmre 1.7 az átlag imdb-n, azért... Akkor majdnem olyan szar, mint a KisVUk?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #11104 üzenetére
ha Szőri szerint létezik triszexualitás, akkor igen.
@rarri: neeeeem, megmaradok a szavak dobálózásánál..
-
nike_
addikt
No én azt hiszem lépek, további szép estét Mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
Hmm, nullagám létezik vajon?
Hehe, most jött be a céges e-mail fiókra egy eszkort szolgálat levele, sokatmondó az internet címük is: www.lányok.net/b*nivaló-pi*k.html. Tényleg válság lehet, ha már cégeknek is kell küldözgetni a levelet, mert szűk a kundschaft, izé, kevés az ügyfél, mielőtt még félre tetszene érteni.
-
rarri
senior tag
válasz
Mondom, belegondolni !
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #11099 üzenetére
Dehogynem mersz belegondolni !
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest