- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
-
nike_
addikt
Sziasztok!
-
nicoka
tag
Lehet, hogy félreérthető volt a fogalmazás. Elnézést kérek érte. Természetesen érdekel a jövőm, a hazám. Gyerekeim, unokáim... Természetesen, ez nem kérdés, de ez evidens, ezért nem így fogalmaztam. Ez a magyar nép úgy fog elpusztulni, mint az ókori Egyiptom. Éveken belül itt polgárháborúk lesznek, és megy majd a harc az életben maradásért.
(Kolombusz): De ilyet hogy képzel, már nem is azért?
Itt nevettem ezen a történeten, hát még/már létezik ilyen ember is?
-
7
addikt
Szüleimnek házassági évfordulójuk van, az én kedvesem meg épp utazik messze-messze. Haj, de drága ez a sors. Mindegy, hamarosan újra látom.
-
NoLF
veterán
válasz
nicoka #11586 üzenetére
bizony, mi így vagyunk ki tenyésztve.
abból, amit írtál, ez jött le. nem az, hogy a magyarokkal, az országgal, vagy úgy unblock az egésszel foglalkoznál, hanem hogy neked 60évesen be kell zárkózni.családod? gyerekeid? munkád? városod? megyéd? országod? jövőd? azokkal mi a tészta?
-
(Kolombusz)
veterán
A társasházunknak van egy teremgarázsa, 12 lakásra jut 7 parkolóhely, ezt külön kellett megvásárolni. Mi vettünk egyet, felfúrtunk egy csövet a falra, oda láncoltuk a bicikliket, meg a nyári gumik/felnik is oda vannak láncolva. Egyértelmű tehát, hogy valakié az a hely.
Erre valaki egy FURGONNAL!!!! beállt a helyünkre. Ami érdekes, hogy a garázs mindig kulcsra van zárva, belülről nyitható, de ahhoz szintén a kulcsra zárt lépcsőház ajtón be kell jönnie. Tehát gyanítható, hogy valaki olyan volt, akinek kulcsa van a garázshoz/lépcsőházhoz. Most szépen mögéálltam, nehogy ki tudjon állni, de azt nem köszöni meg, amit kapni fog, mikor elkezdi keresni, hogy ki is állhatott az autója mögé. Hát baszdmeg, hol élünk, legközelebb már a lakásba fog bejönni, mert olyan kedve van?
-
bnss
veterán
Sziasztok!
-
zolynet
veterán
népesedés diagramm ... ma is tanultunk vmit
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz) #11578 üzenetére
Bár én nem foglalkoztam vele behatóbban, de amennyire én tudom, még a valuta (mert ugye kiderült, hogy nincs mögötte fedezet -- pedig a pénznek pont azért van értéke, mert van fedezete), az USA által nyújtott és felvett hitelek és egyéb nyalánkságok is erősen belejátszottak az egészbe, továbbá a globalizáció, a multik is.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11578 üzenetére
Ha járnál sörözni, akkor tudnád, hogy mi az oka. Múltkori sörtalin fokukac nagyon szépen elmodnt,a és mivel az ő ilyetén szellemi magasságához én kevés vagyok, ezért most bőszen hallgatni is fogok.
-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, egy kis segítséget szeretnék kérni, gondolom vannak itt közgazdászok, vagy pénzügyekben jártasabbak.
Egy kis gyorstalpalót akarok írni egy egyetemi lapba a mostani gazdasági világválságról, mivel a csapból is ez folyik. Azt már megértettem, hogy az egésznek az elsődleges kiváltója az USA jelzáloghitel válsága, bedőltek egyes bankok, brókerházak. Azt értem, hogy az USA az elsődleges pénzügyi központja a világnak.
De, ha ott válság van, akkor az hogyan terjedt át ide? Én arra tudok gondolni, hogy mivel ott a gazdasági növekedés lelassult/megállt, a fogyasztás a hitelezés szigorodása miatt lassult, lassítani kellett a termelést is. Ha lassítani kellett a termelést, akkor a beszállítóknak is lassítania kellett, ergo veszteségesek kezdtek lenni, jöttek a leépítések, ez a fogyasztást tovább csökkentette, tehát lényegében önmagát gerjesztette a folyamat... Jól gondolom? Valaki egy pár mondatban leírná ezt nekem?
Köszönöm!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #11571 üzenetére
Akkor szerintem csak elmegyek majd a sportboltba (úgyis kell még vennem nadrágot) és nézek egy szemüveget is magamnak. Remélem tetszeni fog a dolog, aztán jövőre már akár egy saját lécre is beruházhatok.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
venember83 #11571 üzenetére
Vagy van direkt szemüvegre kitalált síszemüveg aminek a szivacs alatt a kerete be van vágva a normál szemüveg szárának magasságába, és egy kicsit vastagabb a kerete, hogy kényelmesebben elférjen a normál szemüveg alatta.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11514 üzenetére
Ha nem nyomja a síszemüveg a másik szemüveget, akkor nem, megfelelően nagy síszemüveget kell venni s akkor nincs gond, ajánlatos felpróbálni.
-
nicoka
tag
Hát akkor jó étvágyat mindenkinek, egyben nekem is!
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
ma valaki snaps galéria este fél8 körül sör?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #11555 üzenetére
azt, hogy mégsem, vagy azt, hogy adatok?
-
FehérHolló
veterán
na jó, ezt inkább mégsem; visszaélés az adatokkal
Ha valaki erre jár, törölje ki légyszi. -
FehérHolló
veterán
Épp kitöltött kérdőívekből kiolvasható adatokat viszem fel a számítógépre.
Egyik egyed elmondása szerint saját magának ajánlott egy jó üzleti vállalkozást. () Ő biztos ketten van egymaga is.
Szerk.: Másik meg életében egy vállalkozásba fektetett be, szám szerint össz-vissz 1 milliót. Utána meg azt állítja, hogy az elmúlt 3 évben 5 milliót fektetett be összesen vállalkozásokba. Ez is
.
-
NoLF
veterán
vazze. tegnap este felhívott főnök, hogy reggel készítsek neki elő valamit, hogy mikor ő fél9re beér, már küldhesse is.
na mikor alszok el, és kelek fel 8 előtt 2 perccel? na mikor?????hamarabb bent volt, mint én...
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #11548 üzenetére
nem, az nem az
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #11545 üzenetére
vmeik nap ettem ilyen paradicsomosolajoshalas mókát, remek volt
-
blokad
senior tag
Jóreggelt! Jóétvágyat a reggelihez. Szerda napi reggeli láblógatás a lyukasórában.
-
zolynet
veterán
válasz
FehérHolló #11541 üzenetére
összeségében sztem annyit nem aludtam de legalább éjjel is felkeltem h a pofámba tegyek egy halls cukorkát, mert már nagyon nem volt okés ... úgy szakad fel, h körbe kell nézzek mindig
nem vagyok az a köpködős fajta, de most ez bentot feltör, úgyhogy ebből holnap háziorvos lesz, ma még kihúzom vhogy (talán) ... nem szolodalitásból de együttérzek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ha így állsz hozzá...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
biztos túlaludtad magad
987 mbar a légnyomás 1013 helyett. mintha picikét melegfronti hatás lenne. iszok is egy kávét ráutaló jelleggel.
-
FehérHolló
veterán
5 óra alvás után zihálva, fájó fejjel és szívvel ébredős nap vette kezdetét. Miért van olyan érzésem, hogy nem ez lesz életem legvidámabb napja?
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt minden koránkelőnek! bicajos nap van
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember #11538 üzenetére
Én is szeretném tudni, írtam is nekik egy emailt.
Most viszont alszok. Jó éjt mindenkinek! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #11526 üzenetére
ezt így hogy?!
-
Str8 sk8r
őstag
...jó éjt Piszti-jó éjt pohár...
...
-
pohár
félisten
Szevasztok!!
Ezzel a lendülettel fekszek is az ágyba, tiszta kész vagyok... Kegyetlen fáradt vagyok, a fejem is fáj mint a kurvaisten, és az előbb kétszer jártam a WC-n, nem tom mitől megy a hasam...
Befekszek a meleg ágyikómba, és nézem az RTL-en a pókert
Holnap délelőtt-délben jelentkezem!!Szép álmokat mindenkinek!!
Jah és a szokásos napi hülyeség:
A nap szépe, Eszmeralda
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #11530 üzenetére
Brekk!!
MONDATOK, AMIKET NEM SZERETNÉL HALLANI EGY TETOVÁLÓ MŰHELYBEN:
1. SAS? Nem azt mondta hogy pasas?
2. Kifogytunk a piros tintából, ezért rózsaszínt használtam.
3. Önt keresték telefonon. Remélem, hamarosan találkozik még valakivel, akit Kolompár Pamelának hívnak...
4. Ember, hogy utálom ezt a rohadt csuklást!!
5. Nem akar még valamit íratni a hátára? Most látom, hogy egy csomó hely van még itt.
6. Most már elárulhatom, hogy még sosem csináltam ilyet ezelőtt.7. Kész a zászló, és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is.
8. Ön ha elront valamit zárójelbe teszi, vagy áthúzza?
9. Hoppá... -
Pisztillus
senior tag
No, elbrekegek aludni... Brekk... Jó éjt mindenkinek!
-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, totalcar belsőséget akartam olvasni (belsoseg.blog.hu), erre ezt kaptam az arcomba: Rövid időn belül túl sok oldalt töltöttél le, ezért rendszerünk kitiltott egy napra. Részletekért írj a support[kukac]blog[pont]hu-ra.
-
pohár
félisten
Nah látom megint megy a hülyeség
De Imi ez a megugrálják egymást ez nagyon durva, olyat visítottam rajta
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Pisztillus #11522 üzenetére
...Akkor megindul mindenki a nőstényre, aztán majd lesz valami...ebihalak...
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Pisztillus #11519 üzenetére
...tényleg, a brekik hogy verekednek?
...megugrálják egymást?
...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #11519 üzenetére
Ő kezdte megint...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #11493 üzenetére
És nem kényelmetlen egyszerre a két szemüveg?
Lehet, hogy én is veszek egyet, ha nem túl drága. -
-
Trak
addikt
Nem tud valaki jó költöztetőt Pesten? Szombatra kéne egy kocsi, meg 2 rakodó, ha lehet olcsóbban, mint amiket találtam (15-20 ezer). 4 utcányival arrébb kell költöztetni egy 33 nm-es lakásnyi cuccot, ami nem túl sok.
-
Esmein
nagyúr
halihó!
kérdéssel indítok rögtön a jogban járatosabb kollégák felé: a problémám az, hogy az érettségi bizonyítványomat másfél éve tartja magánál a főiskola túszként. Melyik jogszabállyal tudok hadonászni, ha nem akarják elsőre kiadni? Alapvetően egy nyugodt ember vagyok, de egy 120kms utat megteszek oda vissza hiába, akkor lehet hogy valakit kiszedek az ablakon a TO-n. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #11500 üzenetére
Vinnék ha birtokában lennék. Vagy legalább a tudásnak hogy hogy kell csinálni. Vagy ha egyszer megint eljutnék oda és annyit ehetnék amennyi belém fér. Akkor hoznék haza kb 10 kilónyit. Meg vinnék belőle
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest