- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Pisztillus #11193 üzenetére
Gondold el, mostoha apam, aki eleteben eloszor jart Magyarorszagon es nem sokat beszel magyarul, mit gondolhatott, mikor csak annyit lat, hogy fizetnenek es az asszony kikelve magabol mutogat valamerre lobalva a zoldseges szutyot
De hala Istennek csak mulatott rajta es imadta az orszagotvenember83: Kukkancs be az NFL topikba, ott epp Viszlat erdeklodott nemregiben a jatek irant, ott ugy-ahogy elmagyaraztuk neki a lenyeges dolgokat, de nezni kell. En egyszeruen beleszerettem es a vilag legizgalmasabb sportjanak tartom, pedig 18 evig hatalmas europai foci rajongo voltam. Ja amugy a Pittsburgh Steelers nyert
Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest