- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
1. nagy a család
2. nem olyan nagy, de nagyon szeretitek a töltött káposztát.Székelykáposztát ebédeltem, megvettem az esti baráti sörözéshez a sört, a pénztárnál pedig egy kellemesen dekoratív hölgy állt előttem.
Na egy poszton belül letudva a kaja, pia, nő szentháromság!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #46795 üzenetére
érted te ezt!
-
pohár
félisten
készül már a töltött káposzta holnapra, csak 4kg húsból...
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #46792 üzenetére
Vasárnap estig maradjon is a szép idő, nem szeretnék megint elázni, mint három hete.
Szép napot, jó étvágyat az ebédhez!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #46793 üzenetére
Lehet, hogy január közepén jólesne egy ilyen nap?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #46792 üzenetére
azt biztos kifelejtették, h "október közepéhez" szép idő.
itt nem vészes.
-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus #46788 üzenetére
már késő
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #46786 üzenetére
igazad van
szólok is a többieknek, hogy ruhákat fel -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #46782 üzenetére
Korlátlan üzemanyagutalvány és sofőr.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #46781 üzenetére
Egy üzemanyag utalvány és egy buszjogsi?
-
venember83
nagyúr
16 literes V8 s végre elegendő hely a lábnak, haveroknak, csomagoknak, bringáknak, mi kellhet még?
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #46775 üzenetére
így van, mindenki meztelenül ül a gépe előtt
de ha jönni akarsz megnézni, akkor vigyázz, mert a pasikon sincs ruha! -
zoltanz
nagyúr
Jobb reggelt mindenkinek.
-
Dylen
senior tag
additional dress down van ma, az iszapkárosultak javára adakozunk
-
Szép napot, Péntek, végre
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #46770 üzenetére
ezek ilyenek, hallod?!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #46767 üzenetére
és kaparni kell a szélvédőt
(Eger) -
venember83
nagyúr
Hogy ilyenkor milyen sötét van kint...
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun #46762 üzenetére
érdekes
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46681 üzenetére
Muhaha - ezt ösmerem - vegyél zseblámpát 400k-ért, rendbe rakja még a vérnyomásodat is
Kapsz hozzá ilyen színes előtét lencsét, meg olyan "recept" könyvet, hogy mikor mire melyiket kell feltenni és még a nap is kisüt, meglásd
Eccer megfűztek, hogy menjek el megnézni, mert az jóóó lesz nekem - azóta van Jóanyámnak nagyon márkás, ámde nagyon gagyi hatású krumplihámozója - a cég holmi konyhai eszközöket is gyárt
Tényleg hülye, aki kihagyja
-
lujó55
addikt
állati jó: Kész Átverés az RTLKlubon. Becsinálok, nagyon király!
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #46749 üzenetére
én is öntöttem már tusfürdőt a hajamra, sampont meg a máshová...
-
Dylen
senior tag
válasz
és mi történt azután?
-
venember83
nagyúr
válasz
Következtetés: ezentúl csak meló közben gondolkozz a melón.
-
Winner_hun
félisten
Hmm fürdés közben melón járt az agyam, közben gondoltam kicsit lemosom a képem szappannal. Erre sampont töltöttem a kezembe.
-
bnss
veterán
Szép, jó estét! Fáradtan, de végre itthon.
szerk.: versenytempóban közlekedett...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #46743 üzenetére
..nem..igen..aaz ellen nem véd, de viszont...
-
Jamby18
senior tag
Valaki nagyon ráér szórakozni.
Délelőtt hív felveszem nem szól bele leteszi, felhív 15 órakor leteszi. Nemrég hív beleszólok viccesen, ki az!! leteszi.
Végignéztem, de még a régi sim kártyámon se találom ezt a számot.
És jön az érdekesség mindhárom időpontban ugyanaz a telefonszám, DE az utolsó 2 számjegy változik
447-27
447-43
447-44
Már lassan azon gondolkodom én vagyok ennyire hülye, hogy nem tudok felvenni a hívást mert új telóm van, de a fogadott hívásokba mindhárom szám ottvan.
Amúgy gépi hívásra gyanakszom..
Gondolokodtam írjak-e sms-t de 3számra nem fogom elküldeni.... van 1érzésem h fontos hívás, na de így??
Mit kéne tennem?
Nem akarok senkit zavarni a problémámmal, de pirivát bejegyzést ezért nem nyitok. -
Tim82
félisten
Sikerült ezúttal neked kiforgatni a cikkben idézett szavakat:
hanem például a "végletekig kizsigerelt" szociális munkásokat vagy az egészségügyben, közoktatásban dolgozókat (az eredetiben, a kiemelések meg tőlem)
Semmi köze nincsen a munkájuknak a normálisnál több nap szabi, normál fizu, normál munkarend, léhűtés és semmittevés az okmányirodában-hoz.
Igen, a közszféra továbbra sem csak az okmányirodában láblógázó emberkéket jelenti - ahogy erre nagyon helyesen fel is hívják a cikkben a figyelmet... De legalább megteremtődött a remek alkalom a topikban a közalkalmazottak újabb fikázására!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #46737 üzenetére
Az már bizar, bár a báránykutya után.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #46739 üzenetére
ahhoz túl nagy, hogy fürge legyen
-
Pisztillus
senior tag
válasz
És akkor ilyen leszel?
-
cirmiiii
tag
válasz
Viszlát
-
cirmiiii
tag
válasz
bolondember #46732 üzenetére
Bocsika , ha ennyire szívedre vetted... ( nem gondoltam komolyan ) de nyílván a szmájli utalt is erre ..
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #46731 üzenetére
Lassan valóságá válik a terminátor legendája csak annyi különbséggel, hogy nem fém vázon hanem műanyagon.
-
kételkedem
addikt
válasz
cirmiiii #46729 üzenetére
A gyrossal vigyázz, mert az már majdnem hamburger, amiről ugye köztudomású, hogy fél év elteltével sem rohad el.
-
cirmiiii
tag
válasz
kételkedem #46721 üzenetére
Finom lehet, majd kipróbálom.
én most jutottam el az ebédig , gyrost eszek , nyami -
cirmiiii
tag
válasz
bolondember #46723 üzenetére
Dilonyósvagy
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #46723 üzenetére
még mindig ez a téma?!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
cirmiiii #46719 üzenetére
na.
elmennek a szakácsok Makóra, beszereznek egy atyafit (aki, mivel ugye makói, messze is van Jeruzsálemtől és intenzív hagymaszaga van), bepácolják, majd a megfelelő részét kisütik zsiradékban.
Legvégül pedig a "makói"-szeletet (isten nyugosztalja az atyafit) ráteszik egy flekkre.így lesz a makói flekken.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #46721 üzenetére
hm, az jó lehetett
én szezámmagos csirkét ettem kis pirított hagymás krumplival -
cirmiiii
tag
válasz
kételkedem #46700 üzenetére
Milyen az a makói flekken ?
-
lujó55
addikt
Én is eldobtam az agyam. A legnagyobb gond az, hogy óriási a pénz amit a közszférába kifizetnek, de megint nem azokat rugják 3,14csán akit kéne. Mondok egy példát, bár szerintem mindenki tudja: egy egyetemi tanársegéd 166600Ft-ot keres és van 12 órája egy héten, addig egy egyetemi tanár (értsd professzor bácsi) 441490Ft-ot keres és van heti 2 órája, ha van az adott félévben. Ehhez jön még a nyugdíj, mert 62 év felett korlátlanul vállalhat munkát nyugdíj mellett (380000Ft).
Az egyetemi tanársegéd családalapítás előtt áll, lakást szeretne, meg létezni. A professzor úr megeszi este vacsorára a mákostésztát és elvan, ha nem fázik a lába. A leépítésnél pedig csak nem válunk meg a piramis csúcsán lévőktől! Hát hogy? Ez nem szokás mifelénk. De ugyanez a helyzet a bíróságokon, ügyészségen, APEH, rendőrség, mindenütt...
BÉRTÁBLA -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #46714 üzenetére
Okmányirodába kellett mennem, ügyfélfogadási idő kezdete után kb egy órával kopogtatás után benyitottam az egyik irodába. A látványtól szó szerint elakadt a szavam. Az irodában egy tucatnyi ember kávézott! Nem küldtek ki, kimentem magamtól...
kb negyed óra múlva elhagyták az irodát az irodisták. Mindenki vitte magával a székét! Ez annyira valószerűtlen látvány volt, hogy nevetnem kellett! Azóta nem tudok agyonterhelt, kizsákmányolt dolgozóként rájuk gondolni! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani,hogy hol lehet olyan régi fajta, igazi bőr óraszíjjat venni, ami ilyen dupla? Olyan mint egy csuklószorító...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #46711 üzenetére
nem lehet, h másodállásban kávéházi ügyfél-reklám a faszi?!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #46707 üzenetére
Mondjuk ehhez most én is derekasan hozzájárultam
BE: Sajnos ez lehet, hogy így van
Ebédidőben találkoztam egy ügyvéd ismerőssel. Valamilyen rejtélyes ok miatt eddig még csak kávéházban ücsörögve láttam. Mindegy, hogy Kisvárda vagy Nyíregyháza, a helyszín egy kávéház. Panaszom nem lehet rá, mert meghívott egy kávéra, csak bennem úgy él egy ügyvéd képe, hogy az ügyvédi irodában görnyed a jogszabálygyűjtemény felett
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #46708 üzenetére
Kizárt.
-
lujó55
addikt
Na, ez meg? De jó, hogy már nem vagyok közalkalmazott, mehetnék a hidegbe tüntetni
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #46704 üzenetére
lehet bagózik - de az tuti, h büdöset kakkant!
-
venember83
nagyúr
Az ON is kezd olyan lenni, mint a bulvár média, a könnyen ingerelhető érzékszervekre összpontosít: nők, kaja, pia szentháromság, ahogy kételkedem írta volt.
-
NoLF
veterán
válasz
helyes, egészségedre!
én csak egy kis saját készítésű karfiolkrémlevest toltam, olivaolajos-fokhagymás croutonnal. szerintem férne még mellé vmi, de nincs... -
válasz
kételkedem #46704 üzenetére
Szerintem: mit érdekelne, leszoktatnám, mást szívjon
-
kételkedem
addikt
Küldöm mindenkinek, aki szereti!
Dohányzik-e?
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #46701 üzenetére
Attól volt makói, hogy hagymakarikát sütöttek hozzá. A flekken az nem helyhatározós flekk!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #46701 üzenetére
Szegény makói. Béke poraira.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
mióta eszel makóit flekken?!
és mért pont flekk?!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest