- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #47897 üzenetére
a mai napot átnevezem rafi-dolgoztató napra
-
Tim82
félisten
válasz
Igen, ma még én sem.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
"vagy ma csak ÉN?!"
Erre nem vártál választ ugye?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #47896 üzenetére
van akinek muszáj dolgozni - hisz ki adózzon ha nem mi?!
vagy ma csak ÉN?! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #47895 üzenetére
Így legalább a szabadság érzetével végezhette földi életét. Na, menjünk a dolgozóba, remélhetőleg a többiek is átállították az óráikat, és nincsenek már ott fél órája.
Amúgy mi ez a nagy aktivitás szabadnapon? Sicc vissza aludni!
-
Szépjóreggelt
.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Pisztillus #47890 üzenetére
Köszönöm. Azért kételkedtem, mert elvileg 23.-án se szabadott volna nyitva lenniük a boltoknak, ehhez képest kb. minden nyitva volt, amerre én jártam.
-
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun #47889 üzenetére
Beírogattam magam.
-
BlacKSouL
addikt
Az övet ellenzők azt mondják: Ha beköti magát akkor biztos sokkal jobban meghalt volna [link]
-
Winner_hun
félisten
-
PH-User
addikt
Hali!
Vártam már, hogy eljöjjön ez a nap.
Most már várhatok a 2000.-re. -
Jhonny06
veterán
Valakinek van valami megbízható infója arról, hogy szállítanak-e holnap a GLS-es srácok november 1.-e miatt? Nem lenne jó, ha váratlanul jelenne meg úgy a futár, hogy lehet, hogy itthon se leszek. Köszi.
-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83 #47870 üzenetére
jaj
-
válasz
venember83 #47880 üzenetére
Dehogy nehezebb, csak egy szike/kés/balta/fűrész kell hozzá
. Áh, de elborult az agyam
.
-
venember83
nagyúr
Hát, pedig a gyomrodba csak a szádon keresztül juthat a rizs. Mondjuk van egy másik út is, de az nehezebben kivitelezhető.
kételkedem: Dehogynem, csak az illető potenciális hölgypartner is így kell járjon, s akkor jót lehet nevetni egymáson. Minden csak időzítés kérdése.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #47877 üzenetére
és a legjobb mikor páleszt iszol, fel az orrba, és marja a pofád belülről, hát az nagyon jó
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #47874 üzenetére
"és nem is kis."
Alkalmattán szűkebb baráti körben leülnénk 4-5 -en az kevés lenne...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #47872 üzenetére
az még jobb mikor köhögsz és felmegy az orrodba, onnan meg szívni kell, az meg tüdőre megy, általában velem megesik ha rizs kerül a számba
-
zolynet
veterán
válasz
gondoltam h nem ruhás
jól van te sem fogsz szomjan halni -
kételkedem
addikt
válasz
No igen, a pálinkárium!
Sokszor ettem már rántott szeletet, de most először akartam megfulladni tőle! Illetve akart a fene, de kis-híján odavesztem!
Csodás az az érzés, ahogy az ember tele szájjal köhint egy picit, majd a légcsövébe jutó levegőbe bekerül valami apró morzsa, amitől persze újra köhögnie kell, de ez a kajától nem is olyan egyszerű ugye! -
válasz
"kis" dugipia
Szép estét mindenkinek
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #47867 üzenetére
szép rend van
nagyon szép az a bútor a sarok részen -
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #47861 üzenetére
Múlt vasárnap ledőlve találtam, amikor este hazaértem. Hétfőn ismét felapplikáltam, a feszítőcsavarokat jól meghúztam, szinte a szerszám görbült már, annyira. Ilyen polcrendszerről van szó, felül meg kell feszíteni csavarokat, és akkor azok összenyomják minimálisan a fa oszlopokat, amik így nem tudnak elvileg ledőlni. Ez előtt tíz évig állt ez a polc úgy, hogy 2-3 évente vagy festések után visszatéve meghúzta az ember a csavarokat, aztán stabil maradt a rendszer ugyanezzel a terheléssel. Nem értem a jelenlegi helyzetet. Új építésű ez a lakás, de ennyit nem mozoghatnak a falak a beépített anyagok száradása miatt.
-
zolynet
veterán
Még fősulis csoptársaknál történt h január 1-én arra keltek hogy a vas polcrendszer eldőlt. Akkorát durrant a radiátoron h majdnem szívrohamot kaptak. A radiátor és a fal fogta meg, rosszul is elsülhetett volna. Szerencsére nem lett baj. Aztán még aznap megittuk ami megmaradt.
-
tildy
nagyúr
Készül a Zúzapörkölt. Omm nomm.
-
Tim82
félisten
válasz
zolynet #47861 üzenetére
Nekem már volt olyan (bő két éve), hogy éjjel arra ébredtem, hogy az ágyam felett lévő polc a fejemre szakad. Szerencsére nem lexikonokat tartottam ott és az egyik deszka megvédett a másiktól + a könyvektől. Panellakás, szar, puha fal, a tipli kicsúszott, mert nem volt gipsszel rögzítve a kifúrt lyukban. Fejfájással megúsztam...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #47860 üzenetére
Na ez már valami!
Nem semmi, javaslok mihamarabbi lefekvést, hogy minél hamarabb vége legyen ennek a napodnak.Kitartást!
Az a polcrencer csak úgy magától rád dőlt? -
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #47857 üzenetére
Nem a semmiből fakadt, csak a mai nap nagyon eseménydús, váratlanul az. Egér utáni takarítás, mosogatás, utána rám dőlt a polcrendszer, katapultálva az asztalon lévő fél terás merevlemezt, ami már formázni se enged, persze adatok elérhetetlenek voltak rajta. Utána hívtak bringázni ebben a gyönyörű időben, teljesen felöltöztem és előkészültem, erre indulás előtt kiderül, hogy nincs imbuszkulcs, elveszett, pedig ez szükséges a bringa menetkésszé varázsolásához. Kíváncsian várom a nap további fejleményeit.
Elég tényszerű és tartalmas volt a hozzászólás?
-
Ki tudja nekem megmondani, hogy mennyibe kerül egy 43gr-os kábel borítékban (belefér) történő szállítása a postán utánvéttel ?
Kaptam 1 összeget a postán, de az valami horribilis, kész vicc azon összeg.UI: Az mit befolyásol ha a postára kérem a pénzt ? (mert a munkahelyen van 1 posta, nem kell nekik a pénzt kiszállítani a feladó címére, átveszem én ott a postán)
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #47847 üzenetére
Ugyanezt eljátszottam én is reggel.
Nem akartam elhinni, hogyhogy süt a nap, amikor felkelek és munkába indulok.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #47855 üzenetére
Valami más mélyenszántó, a semmiből feltörő gondolat vagy elmélet?
Tulajdonképp mit csináltál a gondolat előtt 5perccel?... nem, nem kell link hogy a)igen b)nem c)talán
-
válasz
venember83 #47855 üzenetére
És Péntek nem Vasárnap ?
-
venember83
nagyúr
Tuti, hogy ma 31 van és nem 13?
-
Délután bemegyek úszni, addig jók legyetek
. Komolyra fordítva a szót, tud valaki ajánlani egy aukciós oldalt, ahol normális emberi áron régebbi veterán motorokat (Zündappp, Kreidler, Puch, Sachs, Simson, stb.) lehet vásárolni, akár külföldről
?
-
válasz
venember83 #47849 üzenetére
hát ha már begépeltem ezt a majd' 60 oldalt, akkor illene
-
válasz
venember83 #47847 üzenetére
ójeee, tenksz
by the way, komolyan.. kicsit szétszórt vagyok mostanában :/ meg így a szakdolgozat írásával egybefolytak a napok. és ilyen embernek akarnak diplomát adni...
-
miért van az, hogy amikor felkeltem akkor a gépemen 10:00-volt, a telefonjaimon pedig 11:00? miről maradtam le?
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #47842 üzenetére
Egyelőre átlagos nap. Köszönöm
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #47840 üzenetére
Vidám vasárnap?
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #47840 üzenetére
Gonoszság, bűn. [link]
-
Winner_hun
félisten
Mit jelent az inikvitás szó?
-
glutamin
őstag
Tök jó lett a Google mai napi logója. Halloween Scooby Doo-val. Ráadásul 5 kis kép is van.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #47837 üzenetére
Remélem, hogy csak egér és nem patkány. A páraelszívó csöve mellett jöhetett be, oda kell egy fémhálót fabrikáljak minél előbb, jelenleg egy fedővel lezárom, de normál esetben egy kisebb patkány is befér ott. Gondolom, hogy a tömbház műanyag, habszerű hőszigetelésén keresztül közlekedik ez a dög, azt könnyen kirágja.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #47835 üzenetére
Ez egész egérszerű. Ami egész apró lyukakon is ki-bejárkál. Mondjuk amin a kisujjad nem fér be, azon ő átverekszi magát. Ennek tükrében próbálj kutakodni.
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #47833 üzenetére
Meg egy garnitúra Monster truck kereket is, a dugóban való haladáshoz - nem? Öreg vagyok én már ehhez...
Így is több a paci a ménesben, mint amit napi közlekedésben hajtani célszerű
Angyalszemek, meg padlóig lógó vajazókés-szerű lököstoldat, meg ültetett miskulancia ezekre az utakra? A Balatonon nincsenek akkora hullámok viharkor, mint amik úgy tűnik szabványként léteznek a magyar útépítőknél...
Ja, meg hátulra diffúzor, hátha elrepül a mögöttem jövő az orkántól, ami támad a verda után
A szárny is több, mint elég - akinek kell viheti, csak hozzon egy sértetlen E36 limó csomagtartófedelet helyette - feketét.
-
-
kraftxld
félisten
Nem tudja valaki, hogy a TV Paprikát lehet-e nézni online valahol?
-
BlacKSouL
addikt
Mi lenne ha az indexhasználat elmulasztását mondjuk 300 000 Ft-ra büntetnék? Tudom, tudom, biztos nem csökkenne a f.sszopóság, ahogy gyorshajtás is van mind a mai napig, de mondjuk lehetne az, hogy az így összeszedett lóvét nekem adnák. Például. Vagy esetleg lehetne az, hogy az ilyen autóst megállítanám, és egy 2 méter hosszú hegyes dárdával keresztülszúrnám az indexlámpáját. Aztán megy ameddig megy. Vagy esetleg egy megafonnal 10 centiről a pofájába ordítanám hogy "NEKED BIZONY A ... ..ÁDAT!". Esetleg letörném az indexkarját, meg a karját, és kicserélném a kettőt egymással.
Hogyan lehetne rávenni ezt a fejlődésben visszamarad, selejtes, génhibás, szellemileg rokkant, elmebeteg társadalmat hogy tartson be bizonyos szabályokat?
Esetleg tényleg veszek egy billenős Kamazt, megrakom kőzúzalékkal, teszek az elejébe egy kamerát, és soha többé nem próbálom meg előre mások helyett kitalálni, hogy merre akarnak menni indexelés nélkül, és nem fékezek jó előre. -
zolynet
veterán
válasz
venember83 #47823 üzenetére
-
-
tildy
nagyúr
Iszonyat allat az uj macbook air.
kell.De kizarolag 13"-es valtozatban, a 11 nekem kicsi. -
neduddki
nagyúr
HI!
na honap megyunk Sl varosaba:- )))
udv
neduddki
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #47813 üzenetére
Erre hibátlan napsütéses idő van, megyünk Gárdonyba, remélem arrafelé nem lesznek millióan az úton. Lecsorgunk, csak szépen óvatosan, nem belefutva ilyen trafi dologba.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #47815 üzenetére
Csak keveset aludtam - ilyenkor morgós vagyok cseppet
Nem értem különben a dolgot - hiába fekszem le időben és van meg szám szerint a megfelelő mennyiségű alvás (6 óra környéke), akkor is úgy ébredek hajnali 4:30-kor óracsörgéssel, mint akin az úthenger ment át
Talán ritkábban kéne csinálnom - mondjuk sohaA reggel 6 körüli keléssel már kevésbé gyötrő a nap első fele, de az igazi a legkorábban 7:30 körüli eszmélés lenne
Kávé? Három dupla fekete után is képes lennék aludni - talán ha vénásan nyomatnám, akkor segítene -
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #47813 üzenetére
Érettebb vagyok, mint négy éve - biztos forrásból tudom, most sokkal jobban tele a t@köm
ÉKE - régen volt hajnali fél öt
Nem lehetne esetleg az itthoni latyakot exportálni oda, ahol nem szokott ilyen szép idő lenni? Mondjuk valahová az egyenlítő környékére, ahol a helyieknek nincsen lehetőségük a latyakban tipródni...
-
Bubu79
addikt
Hát ez gáz - hidegebb van kint most, mint amikor eljöttem melóba hajnalban
"Fehér" a táj a zúzmarától
Csóresz Joe - kihoztam a garázsból jégmentesen és melegen, most meg fehér a teteje
Mikóleszmátavasz?
-
Dylen
senior tag
én meg ma nem dolgoztam, sejhaj
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #47801 üzenetére
Nem egészen az.
MAx Magyarországon.Most hasamra ütök, itt egy Lady Gaga Cd 5 font. Oké előadónak olyan amilyen, inkább nézzük azt, hogy manapság egy igen felkapott előadó , rengetegen ismerik a számait, stb. De 5 font bakker. Ha az itteni fizetéshez viszonyítjuk, olyan , mintha 500 forint lenne. Mennyi otthona legújabb albuma? Kb 4000 forint?
Én amióta itt kinn élek , nem töltöttem le zenét torrentről. Amíg lehetett tunee.netet hallgattam számítógépen, mostanában átálltam a netrádiókra.
Miért nem töltöttem le? Mert inkább megveszem 69 p-ért darabját ituneson, vagy megveszem 7 fontért a teljes albumot ami nekem kell.
Otthon meg mindenki meg akar szinte gazdagodni, ezen is... 5000 forint egy cd-ért, röhej.
Az asvát meg ki kéne tiltani otthon az országból is. -
vergilx
őstag
má' megint bebasztam.
-
pohár
félisten
de nem szeretek kórházba járni
-
venember83
nagyúr
Érdekes bejegyzés. Nem mond sok újat, de jó tudni, hogy sokan látják be, hogy a jelenlegi szoftverkereskedelmi modell halott.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ASUS TUF 2 év Garis Brutál Gamer Laptop 16" ! Ryzen 9 7845HX 24x5.2Ghz! 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070
- Lian Li SL120 V2 ventilátor szett - 4 db normal + 3 db reverse blade + vezérlő, kábelek, újszerű
- Fujitsu Esprimo P400 (i3, 8GB,Eredeti Win7 PRO)
- Corsair VX450 - tápos telitalálat
- 5M HDMI 2.1 8K/60Hz kábel.(4k-120Hz), ÚJ, bontatlan, hálós
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest