- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Quadgame94 #99265 üzenetére
Srácok, szerintem egyszerűbb lenne a Pana-t ajánlani mindenkinek a Sony, Samsung, LG helyett, és megszűnne a hetek óta tartó “csata”
-
válasz
Quadgame94 #99265 üzenetére
Kapható
(videopart.hu)
Nekem is ez volt, illetve apósoméknál hibátlanul megy: TX-P42G20-E -
mc.g
aktív tag
válasz
Quadgame94 #99256 üzenetére
A kóreai/kínai TV-knél tényleg így van, már régóta....
(néhány japán cég még igyekszik legalább a vezérlő, és táp köröket tartósra csinálni, ami rajta múlik, mert a paneleket mástól veszik, mert nekik sajátot gyártani már nem éri meg, mint régen.)Az általam megosztott tesztek megállják a helyüket, hiába a struccpolitika (ha nem tudok róla, nincs is.
)
-
dropi
senior tag
válasz
Quadgame94 #99256 üzenetére
Én jellemzően egy évre veszem a tévéket, sajnos hamar megunom őket, akkor eladom kiperkálom belőle a maradékot a Telekomnak, aztán veszek egy újat részletre
-
makoss
veterán
válasz
Quadgame94 #99166 üzenetére
Köszi!
-
89Csabi89
tag
válasz
Quadgame94 #99077 üzenetére
Köszönöm.
Nem tudom mennyire van jelentőssége a magas fényerőnek házimozi esetén. Szerintem alap feltétel, hogy sőtétített szobában nézel filmeket. Én eddig sem értettem ezt a fényerő növekedést. Telefonban, laptopban teljesen jogos. -
válasz
Quadgame94 #99076 üzenetére
& Vhiktor:
-
tigribigri
tag
válasz
Quadgame94 #99022 üzenetére
Jó is lenne, ha az LG nanocell-ek tudnának 400 nitet. Jó lesz az max 300-nak is. Pont ez a bajom a belépő LG-vel, hogy a legtöbb halovány, főleg világosban. Van régi 7 éves Samum, a HDR-t ugye még hírből se ismerte, alap TV volt akkoriban, mégis tud 500 nitet...
-
Black Dragon
addikt
válasz
Quadgame94 #99002 üzenetére
Aligha, a G4 továbbra is 1.7 misi.
Promóciók mindig vannak, ahogy random leértékelések is. És ez csak alza, sehol máshol nincs ennyiért.
-
Kaba
veterán
válasz
Quadgame94 #99002 üzenetére
Közeleg a foci EB és az Olimpia.
-
aldebaran
addikt
válasz
Quadgame94 #98889 üzenetére
azt csak példának írtam, de megvásárolt videólejátszó app, pl. vimuplayer, vagy akármilyen android app, ami csak eszébe jut az embernek.
Mondjuk egy oprendszer azért elég fontos infó, sőt, a legfontosabb. szerintem. -
válasz
Quadgame94 #98889 üzenetére
szerintem csak példának hozta, van 1000+ alkalmazás ez a lényeg, amit feltehetsz rá, mert android.
-
Quadgame94
őstag
válasz
Quadgame94 #98839 üzenetére
Még annyi ehhez, hogy nyáron nagyon odasüt egész délután a nap. Nem tuom ki az "okos" aki nem húzná el a sötétítőt egy ilyen helyen. Mi is azt csináljuk.
-
eL Geri
őstag
válasz
Quadgame94 #98786 üzenetére
Banyek
Most volt már olyan árban, amiért nekem jó lett volna, de asszony nem egyezett bele. Neki lélektani TV ár felett volt még most is.
Aztán elkeseredésemre, már megkaptam utólag a jóváhagyását... de most meg már SEHOL sincs. (Vagy ha lenne is, már tuti extrém áron, de nincs.) -
Black Dragon
addikt
válasz
Quadgame94 #98783 üzenetére
Ez szerintem ízlések és pofonok, nekem jól jön a one connect box, de nyilván tudnék élni nélküle. A matt bevonattól féltem én is, de pozitívan csalódtam. A fényes nappaliba optimálisabb választás volt, különben csak magamat nézhetném a tükröződésben.
Volt 1 misi alatt is ez tény, de a talpat megvenni hozzá is feláras lett volna nekem. -
Black Dragon
addikt
válasz
Quadgame94 #98780 üzenetére
Azért ez így kicsit erős nekem, biztos sokan vitába tudnának szállni ezzel az állítással, én csak azt írom, hogy az ára.
Nekem kb 740k ba fájt a 77”, ezt a G3 amennyire néztem még most kifutóként sem tudja überelni, pláne hogy nekem nem falra kellett a tv. Nyilván lehet feszegetni a dolgot, hogy akkor mivel ad többet a G3 vagy G4 annyi felárért, de felesleges, mindenki maga dönti el mennyit ér neki egy adott eszköz.
Jelenleg a 77G4 kb 1.7 misi, a 77S95D pedig 1.2. Nyilván lesz mindkettő olcsóbb, de ez már korábban (még a G3-S95C idején) is perdöntő volt, hogy ennyivel nem többet számomra.
Ha jól láttam annó te is tanakodtál melyik tv t vegyed meg, végül a G3-mat vetted, de elképzelhetőnek tartom, hogy ha samut veszel ugyan ennyire elégedett lennél. Mindenki abból indul ki amit választott és vált be neki, lásd egy kicsivel feljebb mc.g kolléga a Panasoniccal.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Quadgame94 #98679 üzenetére
Nekem van kettő is 2-gen 3-gen semmi különbség nincs nem sötétebb sem Lg-n sem Samsung-on.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #98679 üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #98676 üzenetére
Mit csesz el rajta?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Quadgame94 #98668 üzenetére
egyszeruen nem tudok rajonni miert. kozel vagyok a tevehez, ez nem lehet gond.. semmi massal nem csinalja ( apple cuccok, iphone, ipad, macbook, masik philips tevevel is hibatlan. ) CSAK LG oled-del. es teljesen random, van amikor 10 perc utan, van amikor fel ora utan. van h 2 ora alatt 3x van h 1x van h 5-6x. csak 1 pillanatra kihagy a hang... furcsa nagyon. es nagyon zavaro. remenykedtem benne h oled csere utan teljesen megszunik de nem. ( CX helyett jott C3, oke nem emiatt
) mindegyik software update utan imadkozok hatha...
-
VincentVG
senior tag
válasz
Quadgame94 #98663 üzenetére
ha az airpod-ommal mukodne TOKELETESEN ( neha akad a hang, semmi massal csak az LG-mmel a C3 al is es a CX el is ez volt), en sem akarnek vezetekezni....
-
ACE-
addikt
válasz
Quadgame94 #98488 üzenetére
Na a portokkal kapcsolatban is van érdekesség, mert a HDMI2 bemeneten (ez egyébként az eARC port is, de nyilván nem tudok róla hogy a miniPC bármilyen support-al rendelkezne a technológiával kapcsolatban) ugyanazzal a kábellel a miniPC ugyanazon kimenetével sokkal ritkábban fordul elő a probléma. A HDMI1-en mindig. De még nem próbáltam a többi portot, majd azzal is kipróbálom és meglátszik mi lesz...
-
ACE-
addikt
válasz
Quadgame94 #98481 üzenetére
Az egész alaplap ki lett cserélve, azon van minden port is. Szóval annak hibája szinte kizárt ezután, próbálom a kábellel, aztán kiderül.
-
ACE-
addikt
válasz
Quadgame94 #98474 üzenetére
Kösz, lehet egy laptopot rákötök, de így hogy full új alaplapot cseréltek már én sem tudok mire gondolni... lehet megfuttatom Alza-nál, hogy cseréljék ki, levásárlást kérek, és veszek egy újabbat amiben HDMI 2.1 van...
Egyébként igen, cska HDMI bemeneten csinálja, appoknál nem. -
Swami
senior tag
válasz
Quadgame94 #98456 üzenetére
S90C, de az se lett.
-
válasz
Quadgame94 #98369 üzenetére
Ha már tudja, akkor használnám
Telefonon is szeretem -
szasza_1
senior tag
válasz
Quadgame94 #98313 üzenetére
Sajnos lefényképezni nem tudom. De a 8 éves fiam is mindjárt látta. Ő is mindjárt azt mondta, mintha nyomtatva lenne. De mondott egy jobb példát is, mintha egy vászonra/szövetre lenne festve. Mintha a fehérnek, szürkének lenne valamilyen textúrája, vagy mint pl a filmekben a film effekt, picit szemcsés a kép.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quadgame94 #98268 üzenetére
5 év garanciával jelen pill. ő sem feltétlen olcsóbb.
junkpod
Nem gondoltad tévesen mert láthatod ,hogy Sony felhasználóknál jó a fényérzékelő és itt csak ketten vagyunk.
Személyes tapasztalat nélkül csak tudatlanok maradnak ,de így is a többség győz.
Nem érdemes tovább folytatni ezt a vitát ,főleg nekünk sokkal régebbi tagoknak. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Quadgame94 #98272 üzenetére
Asusnak talán kapható 32 colban 4K oled monitora, de az tény hogy brutál borsos ára van, közel 600 ezer ft..annyiért már 65 colos oled tv-t is vehet az ember.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Quadgame94 #98268 üzenetére
ár érték arányban biztos nincs, bár képfrissítés és válaszidő tekintetében egy monitor még mindig erősebb, már annak akinek ez számít leginkább.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quadgame94 #98227 üzenetére
Nekem Sony-t mondott mai nap ,de az elmúlt 3 hónapba volt már minden ,
-
junkpod
veterán
válasz
Quadgame94 #98115 üzenetére
Hogy lehet dovi videót HDR -ben lejatszani?
-
mocsi24
tag
válasz
Quadgame94 #98081 üzenetére
Nagyobb fesztáv miatt gondoltam, hogy stabilabb legyen a karton falon. Megy az agyalás, de majd veszek molly tipliket, és ahol tudom fúrok...
-
sbai
tag
válasz
Quadgame94 #98081 üzenetére
Ha univerzálisat vesz, akkor TV csere esetén nem kell új konzolt felrakni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94 #98036 üzenetére
LG -nél a rózsaszínben pompázó panel azért elég sűrűn előfordul. Nálam C1 -en is most már látszik, pedig korábban nem volt vele problémám.
"Szerencse" az, hogy a szervizelés gördülékenyebben működik, majd a garancia vége felé én is felkeresem őket.
Tavaly a C3 -at és az S90C -t próbálgattam egymás mellett, és nekem utóbbi jobban bejött. Mindezt úgy, hogy utóbbinál állítottam a színen (is), mert aki a gyári értékeket csinálta, valószínű be volt drogozva.
-
patakidr
aktív tag
válasz
Quadgame94 #98030 üzenetére
Nekem mindkettő volt/van.
A Samu képe sokkal jobb összességében.
De óriási hátránya a panel sérülékeny tükröződés gátló rétege.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quadgame94 #98030 üzenetére
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #97930 üzenetére
Adaptív hdr
-
Samott
addikt
válasz
Quadgame94 #97867 üzenetére
Nalam is felkerult a falra, aztan gyorsan le is szedtem:
Mert van meg egy kis melo a fallal:
-
VincentVG
senior tag
válasz
Quadgame94 #97923 üzenetére
egy rtx4090 esre van kotve, odaig jutottam, ha a HDMI Deep Colour be van kapcsolva akkor tuti no signal ha kikapcsolom akkor van 4k de csak 60hz el ( szval felsiker ) - amugy eleg bena mert hiaba allitom visza csak akkor lesz megint kep ha kihuzom, visszadugom.
masik kepernyot nem raktam ra, illetve probaltam mar ugyis h masik porton is van egy monitor de ugyanez a vegeredmeny.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97896 üzenetére
amúgy nem jó hozzá, tényleg csak a listában való tévékkel kompatibilis.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97882 üzenetére
Nézd meg a videón a 0:37 - 0:40 között ezt te hogy értelmezed?
-
SierraFox
tag
válasz
Gratulálok, nagyon szép lett! Nálam is ez a modell van csak állványon és kisebb méretben.
A Fischer tiplit én írtam, de nem azért mert a gyári ne lenne jó(!), hanem mert költözés miatt újra kell rögzíteni a konzolt. A 8-as tipli téglafalban sokszorosan elég ekkora súlyhoz.@alaves: HDR-ben 100-as fényerő, SDR-ben meg 60-70 között van nálam. 27-32 közötti fényerővel nem nézek SDR-t, mert az már nekem túl sötét.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97871 üzenetére
Beraktam a linket már.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Gratulálok! Jó választás volt
-
Dexter17
tag
válasz
Quadgame94 #97824 üzenetére
Igen még mindig 40Gbps. Érdekes, hogy 1év alatt nem tudták ezt megoldani. [link]
-
Black Dragon
addikt
válasz
Quadgame94 #97805 üzenetére
Az a baj, hogy a G3 tavaly 1.6 misi körül nyitott, és bár kifutóban meg tudnám venni a G3-mat, talpat akkor is még vennem kell hozzá, tehát közelednék az 1.2-es árhoz úgy is. Nyilván ha az árak párban lennének, akkor azt mondanám legyen LG, de így azért nagyobb a különbség, ami továbbra sem tudom, hogy megtérülne e felhasználói élményben.
-
^Boss
őstag
válasz
Quadgame94 #97784 üzenetére
nekem minden is volt hozzá, viszont az emlékezetem már csak annyiban tud segíteni a méretet illetően, hogy a klasszikus 6-os tipliknél jóval vaskosabbak voltak, és a fúrásnál még a szomszéd is felhívott, hogy mi történik
#97785 SierraFox:
igen, én is csak fischerrel szoktam rögzíteni bármit is, majd max beviszem a csavarokat (azoknak ki kellene jönniük ha bármit is akarok) egy barkácsboltba, és ott rápróbáljuk a méretet.
köszi! -
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97650 üzenetére
persze normális oled fényerők mellett. pl sdr 60+ hdr meg 100 nyilván.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97648 üzenetére
majd ird meg hogy a dv netflix sötét-e filmmaker módban,kiváncsi vagyok.
-
válasz
Quadgame94 #97644 üzenetére
Én G3, S90C, G2 sorrendet tenném, bár a Dolby vision miatt a Samsung nálam ki van esve sajnos. Amúgy első helyen lenne.
-
válasz
Quadgame94 #97644 üzenetére
G3-nál jelenleg nincs jobb tévé illetve alternatíva, szerintem...
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Quadgame94 #97641 üzenetére
2,8m-ről pont jó a 65", kellemes a szemnek, pl. nem kell közben
a fejedet.
Mit vegyél, mindkettő mellett vannak +/- érvek...
-
alaves
addikt
válasz
Quadgame94 #97591 üzenetére
Kuponokkal elcsípheted ~700 eFt körül a 77S90C-t (ahogy látom D lesz abból már inkább a Samsung oldalán), amellyel a legjobb képminőséget kapod. Viszont, ha 2 héten túl jelentkezik olyan kisebb kijelzőhiba, amely garancián kívülinek ítéli a Samsung téged pedig zavar, ezért pl. eladod, akkor bukhatsz 100-200-300 eFt-t is. Érdemes ezt is figyelembe venni. De azért az RGB OLED képe megérheti a kockázatot, mert nagyon ott van a szeren a cucc.🙂
-
torma1981
veterán
válasz
Én a helyedben még a 77G2-tőt nem vetném el. Ugye 5 év panel garancia. Jó árban is van, meg a szerviz sokkal jobb mint a Samunál. 65G3-rom kicsi a többihez képest.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
77s90c egyértelmű
A méret tesz hozzá a legtöbbet az élményhez, kb ugyanolyan fényes a panelja mint G3-nak.
-
ricsip
addikt
válasz
Quadgame94 #97593 üzenetére
Android-ra van távirányító app, nem kell a szerviz remote-ot megvenni 6-7ezerért.
-
dropi
senior tag
válasz
Quadgame94 #97588 üzenetére
Elsőt nem láttam, de a Leave the world behind tényleg jó. Amikor egyszerre volt nálam a C2 meg az S90C meg a 718 azon teszteltem, Kb nem volt látható különbség a Samsung HDR és az LG DV között.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quadgame94 #97569 üzenetére
Te már csak tudod ,
-
válasz
Quadgame94 #97553 üzenetére
Ez mondjuk jogos, ezt nem néztem. Ráadásul, ha így is úgy is a falra megy, akkor a G modellel jár jobban (ehhez nem talp van, hanem fali tartó).
Ráadásul a garancia is 3+2 év
-
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #97485 üzenetére
Már hogyne lenne... tavaly is kapható volt a TCL x955 - tudja az 5000 nitet. Idén már 6-7 ezres cuccok fognak jönni.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97411 üzenetére
ja, ezt tudtam. utólag már értettem mire gondolt.97" viszont megint nem mla-s
nem tudom ezzel is miért szarakodnak, minden TOP G szériás tv-be alap hogy mla kéne lennie. 83"-ba legalább most bekerült. de mennyi lesz az ára? 2,5 misi körülre tippelek.
-
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #97362 üzenetére
Ne azt! Nekem 77g3 ezen van és hibátlan :
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97364 üzenetére
ha árukeresőn beleolvasol a Nedis TVSM2030 értekelésébe , én csak átfutottam a szememmel, de három ember minimum irta hogy elhajol a tartó része és nem marad vizszintbe egy idő után... és 55" tv-vel nemhogy 77".. tudod ki a franc állitgatná pár naponta mert elferdül magától.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #97362 üzenetére
nem rossz , de 65"-ig ajánlja őket a gyártó. mi a különbség ez a két modell között?
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94 #97357 üzenetére
Jogos. A G3-rom MLA és az még nem volt előtti időkben. Én nagyon megvagyok elégedve vele. Eszméletlen képe van. És ennyire homogén kijelzőm sosem volt még. És ez 77-es méretben. Tökéletes szürke. Semmi folt, el színeződés, stb.
-
válasz
Quadgame94 #97350 üzenetére
Érdekes, a G2-t még mostanában is lehet venni.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Quadgame94 #96931 üzenetére
Főleg hogy az oledeket(fényerő növekedéstől függetlenül) nem is világos helységben szokták leginkább használni. Én szoktam javasolni ismerősöknek akik tv vásárlás előtt állnak hogy elmehetnek pl a MM-ba hogy megnézzék élőben a tv-t lehetőleg saját anyaggal, így az már nagyobb támpont mint látatlanul rendelni valamit DE mindig hozzáteszem hogy ez sem szabad hogy maradéktalanul mérvadó legyen mert NEM otthoni körülmények között fogják látni. Aki nagyon rágódik valamin, nem tudja eldönteni melyiket vegye..rendelje meg online és van 14 napja hogy eldöntse jó e számára. Ha nem, visszaküldi..ha jó akkor pedig happy.
-
válasz
Quadgame94 #96931 üzenetére
+1👍
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Quadgame94 #96926 üzenetére
Pont akartam írni hogy az nagyon nem otthoni körülmény, fényárban úszik az egész hely..ergo kb az összes oled hasonló képet fog mutatni, na meg nem ártana ugyanolyan képmódban pl filmmaker összenézni és lehetőleg egymás mellett+ nem demo videókból kiindulni. Ez az A80L minősége ott van ahol a G3...hát azért az barokkos túlzás szerintem még akkor is ha oled mind2 készülék. Azért jelentős a különbség a G3 javára..szerintem Vhiktor is alátámasztja ezt..ráadásul műszeres mérésekkel. Az ő kezei között már megfordult nem egy kettő ebből a 2 típusból is.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #96926 üzenetére
Én euronicsban medialejatszon vitt saját anyagot teszteltem egy felső kategóriás oled-en, mindenki kereste a tartalmat, annyira "szar" volt némelyik jelenet a bolti körülmények között...
Volt olyan márka kepviselő aki alig várta a tesztem, és el volt ájulva mert még nem is látta hogy milyen is valós tartalommal...
Szerintem azért ez is gáz...ennyi erővel anyám is felveheti azt a logo-s pólót és.... -
junkpod
veterán
válasz
Quadgame94 #96898 üzenetére
Ne óvodázzunk már! Azt ír ide amit akar és ahányszor akarja. Miért kell rászólni ?
Ha te kevesebbet írsz az is jó. Ha ő többet tipródik, az is jó. Tudunk görgetni... -
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #96892 üzenetére
Figyelj nekem nem fontos most a tv vásárlás mert jelenleg elégedett vagyok a jelenlegivel is .az hogy tervezem legfőképpen a méret növelése miatt attól függetlenül olyat fogok venni ami minden igényemet kielégíti. És mivel nem sürgős és napról napra jönnek az infók az idei tévékről gyorsan tud formálódni az is hogy mi lesz a legmegfelelőbb választás nekem. Panasonic nál kompromisszum lett volna a 65 col mivel minimum 77 “ akartam venni minimum. Ezt most leírtam de a továbbiakban nyilván senkinek nem fogok magyarázkodni hogy miért mikor és melyik tévét fogom venni mert ez csak rám tartozik. Jelenleg a G4 a befutó nálam . Mint írtam nem létszükséglet hogy most egyik napról a másikra lecseréljem van addig időm gondolkodni melyik lesz a befutó, De elhamarkodottan nem fogok nyilván választani csak ha fix véleményem lesz már az összes új modellről .
-
Joachim21
őstag
válasz
Quadgame94 #96831 üzenetére
SZájbaQ...T, sztem ezt nem kell magyarázni.
-
eL Geri
őstag
válasz
Quadgame94 #96835 üzenetére
A baj az, hogy a 77-es G3-ast LG-nél (épp) nem is lehet kapni, és máshol is feljebb ment az ára
Amit pontosan sejtettem én, de asszony nem engedett, amikor kellett volna. -
xyzikeee
aktív tag
válasz
Quadgame94 #96788 üzenetére
Rendben, köszi nektek!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lg.com rol rendeltem a TV-t, a doboz oldalán van egy jótállási jegy, viszont számlát nem kaptam. Emailben jön majd vagy ez hogy működik?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #96765 üzenetére
Ez így van. Jól bizonyítja ezt a MLA piacra dobáss is, érdekes módon addig nem tudtak érdemben újjítani amig a Samu ki nem jött a qd oled-el.
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94 #96757 üzenetére
Azért a QD OLED sem mindenható. Ugye az idei S95D nem sokkal jobb mint a C. Azt sem tudják fejleszteni ezek szerint, csak hozzák ki a süket marketing dumát mint pl az LG a G4-nél. Kiderült ott is, hogy szinte semmivel sem lett jó mint a G3-rom.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #96757 üzenetére
Azt pedig nem tudom meddig úszhatják meg
Kb a végtelenségig, hisz ezt csinálják már jó sok éve -
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #96720 üzenetére
Igen, ebben igazad van, és el is fogadom, azonban tavaly ugyan így, ugyan ez a komm a G3 előtt úgy szólt, hogy 2000 nit, ebből lett végül az 1450, most idén G4 előtt mondtak panelra (LG display által) 3000-et, méltán gondolhatta volna az egyszeri paraszt, hogy 50% panel fényerő többletből nem 2% többlet valósul meg a végtermékben - én legalábbis nem erre gondoltam, de szerintem más se aki látta ezt a kommot.
-
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #96610 üzenetére
Pedig az alábbi cikk pont az LG-től idéz és az LG által kiadott preziben is ez megemlítésre került! 3000 nitet ígértek natív panel WB esetén, amiből azért 2000-nek sikerednie kellett volna D65 estén is.
-
Dudee
senior tag
válasz
Quadgame94 #96613 üzenetére
Hát én már bizony kezdek ráúnni a G3-asra. Eljárt felette az idő, megérett a cserére.
Ezer párszáz nit? amikor ma már ezer párszáz plusz pártíz nittel is vannak modellek?
És végre a DCI coverage 97.5%-ról bekúszott 98 fölé, így már van értelme próbálkozni majd a Dűne 2-vel.Meghát hiába a csodabevonat, és ebben ugyan alig-alig tükröződik anyósom fikusza nappal, de ahogy olvasom most már lassan kivehetem a fikusz alól a kerekeket, nem kell arrább gurítgatnom.
A bekapcsolási idő végtelen unalmas 4 másodperce ma már felülről verdesi a 3 másodpercet. Éshát valljuk be itt magunk között, ez a 3mm széles keret ma már elég ciki a 2mm-es mezőny világában.Mondjuk oké, a standby fogyasztás 3W helyett verdesi a 4.5-öt, LG sem lehet tökéletes...de azt gondolom ennyi áldozatot be kell vállalni ezért az ugrásért, és én inkább elültetek egy csomó fát, hogy megnyugtassam a lelkiismeretem, rajtam ne múljon a dolog. És a gyereknek is el tudom majd magyarázni amikor felnő, hogy higgye el én mindent megtettem.
Szóval szép volt jó volt, de elment ez a 4 hónap, megszerettük egymást a G3-mal, de tudni kell továbblépni. És biztos találok jófogáson valakit, akinek ez a minőség még megfelel. Mondjuk sajnálom az ilyet, de megtanultam már, hogy nincs igazság ezen a világon.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #96651 üzenetére
dehát a80l egy belépőszintű oled, g3 meg egyik tavalyi csúcs.
-
Charliegore
csendes tag
válasz
Quadgame94 #96615 üzenetére
Most találtam, az lg honlapján van 10% kedvezmény a 65c3-ra, ha valakit érdekel! Hétfő 22 óráig érvényes!
-
zkerbolt
újonc
válasz
Quadgame94 #96601 üzenetére
Köszi az infókat, így már azért be lehet lőni valahová.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94 #96547 üzenetére
4:4:4.vs rgb?
-
T.Peter
őstag
válasz
Quadgame94 #96542 üzenetére
Ez most mindegy, en csak a kerdesere valaszoltam.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #96542 üzenetére
És nincs is kijelző ami megjelenitene 12bitet.xdd
-
T.Peter
őstag
válasz
Quadgame94 #96538 üzenetére
8 biten. 12-vel nem fog menni. 10 bit-tel meg pont belefer, ezert tudja a G4 (4:4:4 mellett). 4:2:0-val megy ertelemszeruen 12-vel is.
-
válasz
Quadgame94 #96437 üzenetére
nekem is 42" c2 van monitornak.
-
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #96437 üzenetére
nekem jó szemem van, de 2,5 méterről kicsi a 77-es
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quadgame94 #96421 üzenetére
Két db Sony maradt ,hálószobában egy alap oled (55A80L) és a nappaliban egy alap led (65X75WL) - ennek a helyén volt nem rég egy 65 colos S95B amit odaadtam a nővéreméknek.
Malfroy
Nem ilyen egyszerű a mai tömeggyártás ,nyilván mindenkinek ez a terve amit írsz.
Gyakorlatban meg személyesen lehet kiismerni igazán egy készüléket és nem a neten olvasva.
Mondván típuson belül is már egyre gyakoribb ,hogy nincs két egyforma termék. -
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #96413 üzenetére
Kb 3 hónapja vitte el a haverom a 65C9-emet, persze dobozt azonnal dobtam annó ahogy vettem. De nem jött zavarba - eleve úgy jött, hogy előtte vett 2cm-es XPS lapokat a közeli tüzépen és volt nála ugyan innen betontakaró fólia is. Vazz eskü profibb lett a végén mint a gyári csomagolás... és voila, fektetve, kombi 5-ös bmw-be parasztba ahogy kell elvitte kb 200-al... mert úgy vezet mint egy őrült. És a TV ezt is túlélte, szóval azért nem annyira cukorból való dolgok ezek.
-
válasz
Quadgame94 #96413 üzenetére
Ha megtudod tartani akkor annál jobb, de aki használt tévében "utazik" az tudja szállítani doboz nélkül hidd el, tök mindegy, hogy Oled vagy sem...
-
válasz
Quadgame94 #96411 üzenetére
Dobozt 14 napig érdemes megtartani, mert ha eláll a vásárlástól kizárólag abban küldhető vissza! Utána pedig mint amit írtál ha gebasz van kimennek házhoz, neked sehová sem kell vinni! Persze eladásnál jól jön a doboz, de nem feltétel egyáltalán, én eddig doboz nélkül adtam el az összes tévémet, mert kicsi a lakás és nem tudok egy akkora dobozt hol tárolni...
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #96405 üzenetére
Köszönöm előre is
-
Peace
nagyúr
válasz
Quadgame94 #96217 üzenetére
Na majd meglátjuk addigra mi lesz......
-
Peace
nagyúr
válasz
Quadgame94 #96213 üzenetére
Nekem is csak azért kellene, hogy lenyomja a kifutó C3 árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest