Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Hát én már bizony kezdek ráúnni a G3-asra. Eljárt felette az idő, megérett a cserére.
Ezer párszáz nit? amikor ma már ezer párszáz plusz pártíz nittel is vannak modellek?
És végre a DCI coverage 97.5%-ról bekúszott 98 fölé, így már van értelme próbálkozni majd a Dűne 2-vel.Meghát hiába a csodabevonat, és ebben ugyan alig-alig tükröződik anyósom fikusza nappal, de ahogy olvasom most már lassan kivehetem a fikusz alól a kerekeket, nem kell arrább gurítgatnom.
A bekapcsolási idő végtelen unalmas 4 másodperce ma már felülről verdesi a 3 másodpercet. Éshát valljuk be itt magunk között, ez a 3mm széles keret ma már elég ciki a 2mm-es mezőny világában.Mondjuk oké, a standby fogyasztás 3W helyett verdesi a 4.5-öt, LG sem lehet tökéletes...de azt gondolom ennyi áldozatot be kell vállalni ezért az ugrásért, és én inkább elültetek egy csomó fát, hogy megnyugtassam a lelkiismeretem, rajtam ne múljon a dolog. És a gyereknek is el tudom majd magyarázni amikor felnő, hogy higgye el én mindent megtettem.
Szóval szép volt jó volt, de elment ez a 4 hónap, megszerettük egymást a G3-mal, de tudni kell továbblépni. És biztos találok jófogáson valakit, akinek ez a minőség még megfelel. Mondjuk sajnálom az ilyet, de megtanultam már, hogy nincs igazság ezen a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor