- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
Igen a problémám onnan indult, hogy az Lg C3 és ez egyforma idős, 2 szobában. Egyszerre szoktam takarítani, portalanítani, áttörölni. Míg az Lg gyönyörű szép sehol egy karc, ez telement apró nagyon sok mikrokarccal. Tudom, bekapcsolva nem látszódik de nagyon baszta a csőröm. Először desztilált víz attól lett kurva kék az egész. Utána 2 különböző drága takarító alkhol mentes. Sose lett direkbte fújra a képernyőre csak finom mikrosztatikus ronggyal. Többet is használtam egyszerre. De a karcok csak több lett és a lehető legóvatosabban semmi nyomással lett törölve. Itt kezdtem tikkelni, és igen hagyni kellett volna a picsába. Először jött más oldalakon a petróleum alapú vazelin. Semmi nem történt nem változott. Utána jött az utolsó megoldás, és mielőtt rákentem 6x meg lett nézve, hogy nem maró, nem kaparó nem csiszol, kipróbáltam más hasonló felület, műanyag, laptop, bánat tudja még min (nem tv) Utána történt az ominózus körkörös óvatos beavatkozás, és ennyi. Azért hozzáteszem nem magamat védem mert már megbékéltem, hogy az összes apró karc az mind ezen a védő, tükröződésmentes rétegen van/volt nem az kijelző karmolódott meg. Csak kérdem én, nem lehet hogy a samsungnal sokkal de sokkal érzékenyebb ez a rétege és most úgy kérdem ha semmit nem kerül rá.
Nagyjából kiventiláltam magam, köszönöm az építő hozzászólásokat, jól esik, írok majd ha megjön a válasz a samótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor