Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dexter17

tag

válasz ρσгτσ #94681 üzenetére

Igen a problémám onnan indult, hogy az Lg C3 és ez egyforma idős, 2 szobában. Egyszerre szoktam takarítani, portalanítani, áttörölni. Míg az Lg gyönyörű szép sehol egy karc, ez telement apró nagyon sok mikrokarccal. Tudom, bekapcsolva nem látszódik de nagyon baszta a csőröm. Először desztilált víz attól lett kurva kék az egész. Utána 2 különböző drága takarító alkhol mentes. Sose lett direkbte fújra a képernyőre csak finom mikrosztatikus ronggyal. Többet is használtam egyszerre. De a karcok csak több lett és a lehető legóvatosabban semmi nyomással lett törölve. Itt kezdtem tikkelni, és igen hagyni kellett volna a picsába. Először jött más oldalakon a petróleum alapú vazelin. Semmi nem történt nem változott. Utána jött az utolsó megoldás, és mielőtt rákentem 6x meg lett nézve, hogy nem maró, nem kaparó nem csiszol, kipróbáltam más hasonló felület, műanyag, laptop, bánat tudja még min (nem tv) Utána történt az ominózus körkörös óvatos beavatkozás, és ennyi. Azért hozzáteszem nem magamat védem mert már megbékéltem, hogy az összes apró karc az mind ezen a védő, tükröződésmentes rétegen van/volt nem az kijelző karmolódott meg. Csak kérdem én, nem lehet hogy a samsungnal sokkal de sokkal érzékenyebb ez a rétege és most úgy kérdem ha semmit nem kerül rá.
    Nagyjából kiventiláltam magam, köszönöm az építő hozzászólásokat, jól esik, írok majd ha megjön a válasz a samótól.

Új hozzászólás Aktív témák