- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Én nem vagyok ellene annak sem, ha valakinek a vivid, dynamic kontraszt és társai jönnek be, én is így kezdtem amikor megvettem az oledet (erről még később). Ez ugyan az mint hifiben, valakinek a természeteshez közel álló, neutrális hangzás tetszik, valakinek meg az túl steril, unalmas és kellenek neki az erős kiemelések a spektrum bizonyos pontjain.
Mindazonáltal, ahogyan a magam példáján és a nagy egészet nézve is tapasztalom, ez inkább egyfajta megértési, megérési folyamat. Ha megnézed, mind hifiben, mind tv képbeállítások terén, azért akik komolyabban foglalkoznak a témával, mindig oda jutnak a nap végén, hogy a minél természetesebb lesz a jobb megoldás. Ez egy folyamat része, aminek végén ez a konklúzió, csak nyilván aki még a folyamat elején, közepén jár, ezt nem fogja megérteni, mert nem tart ott. Nem véletlen, hogy helyi példával élve, Vhiktor sem vivid módban nézi a tv-jét, hanem a lehető legtermészetesebb beállításokon, ez egy következménye annak, hogy valószínűleg rengeteg tapasztalatra tett szert az évek során és ide jutott a végén, mindenki ide jut a végén. Komoly hifisták sincsenek olyanok, akik beasts fejeseken hallgatnának zenét, hanem csak a minél természetesebb játszik egy ponton túl már.
De mondom, én megértem, nekem is kellett hozzá kb fél év, hogy ide jussak a beállításokkal és rengeteget tesztelgettem, mire (láss csodát) magamtól is teljesen azokra a beállításokra jutottam végül, amiket Vhiktor is közzétett a videójában, mint "helyes" beállítások. Illetve zenében is ki kellett próbálnom hozzá ezt+azt, mire megérkeztem arra a pontra, hogy végső soron a legkellemesebb mindig a legtermészetesebb hangzás lesz, ezért használok HD600-at és HD660s-t. (kb legneutrálisabb fülesek 500$ alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor