Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Én nem vagyok ellene annak sem, ha valakinek a vivid, dynamic kontraszt és társai jönnek be, én is így kezdtem amikor megvettem az oledet (erről még később). Ez ugyan az mint hifiben, valakinek a természeteshez közel álló, neutrális hangzás tetszik, valakinek meg az túl steril, unalmas és kellenek neki az erős kiemelések a spektrum bizonyos pontjain.
Mindazonáltal, ahogyan a magam példáján és a nagy egészet nézve is tapasztalom, ez inkább egyfajta megértési, megérési folyamat. Ha megnézed, mind hifiben, mind tv képbeállítások terén, azért akik komolyabban foglalkoznak a témával, mindig oda jutnak a nap végén, hogy a minél természetesebb lesz a jobb megoldás. Ez egy folyamat része, aminek végén ez a konklúzió, csak nyilván aki még a folyamat elején, közepén jár, ezt nem fogja megérteni, mert nem tart ott. Nem véletlen, hogy helyi példával élve, Vhiktor sem vivid módban nézi a tv-jét, hanem a lehető legtermészetesebb beállításokon, ez egy következménye annak, hogy valószínűleg rengeteg tapasztalatra tett szert az évek során és ide jutott a végén, mindenki ide jut a végén. Komoly hifisták sincsenek olyanok, akik beasts fejeseken hallgatnának zenét, hanem csak a minél természetesebb játszik egy ponton túl már.
De mondom, én megértem, nekem is kellett hozzá kb fél év, hogy ide jussak a beállításokkal és rengeteget tesztelgettem, mire (láss csodát) magamtól is teljesen azokra a beállításokra jutottam végül, amiket Vhiktor is közzétett a videójában, mint "helyes" beállítások. Illetve zenében is ki kellett próbálnom hozzá ezt+azt, mire megérkeztem arra a pontra, hogy végső soron a legkellemesebb mindig a legtermészetesebb hangzás lesz, ezért használok HD600-at és HD660s-t. (kb legneutrálisabb fülesek 500$ alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" B1 OLED hibátlan!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor