- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nézd, nem tudom, de még egyszer belinkelem az Rtings által, sötét szobában általuk javasolt Oled fényerő beállítást B7-hez. Tudom, én vagyok a másik véglet, aki szerint ezek az értékek bőven jók, de az biztos, hogy úgy használd, ahogy tetszik.
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog... 
(#8614) adamssss : Pontosan emiatt kéne egy "normális" külső lejátszó, nem pedig szarakodni routerrekkel és egyebekkel. SMB-n még Plex sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Tesla topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autóhifi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog...
Vhiktor