Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nézd, nem tudom, de még egyszer belinkelem az Rtings által, sötét szobában általuk javasolt Oled fényerő beállítást B7-hez. Tudom, én vagyok a másik véglet, aki szerint ezek az értékek bőven jók, de az biztos, hogy úgy használd, ahogy tetszik.
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog... 
(#8614) adamssss : Pontosan emiatt kéne egy "normális" külső lejátszó, nem pedig szarakodni routerrekkel és egyebekkel. SMB-n még Plex sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog...
Vhiktor