- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skylukos
tag
válasz
Vhiktor #82869 üzenetére
Igy 1 1/2 hónap után sikerült kb egy kompromisszumos beállítást találni az általad is írt logikával. Persze a feketékből nem szeretnék szürkét, mert pont azért vettem oled-et mert 95%-ban sötét környezetben nézem és imádom a valódi feketéket amik az lcd-ből hiányoztak. Az oled óriási kontrasztja néha szinte bántja az ember szemét, ezt nem akarom tompítani, mert akkor miért vettem oled-et, ezt meg kell szokni!
Nekem fényerő hiányom nincs a c2-vel még nappali fényben sem. (Persze minden energia, meg oled védő vacak kikapcsolva!)
A mai televíziózás legnagyobb hibája a nyersanyagok óriási különbségei, hdr és dv anyagoknál (az sdr-ről nem is beszélve) egy egy jelenet furcsa fény viszonyainál az ember sosem tudhatja, hogy a készülékének beállításai vagy éppen a kódolt streaming, vagy az alkotók furcsa elképzelése a hibás. Az fps problémákról most nem beszélek, mert az itt a forumon szinte csak engem zavar, pedig itt a legnagyobb hátrány manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest