Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoshun
csendes tag
Sziasztok!
Rendkívül amatőr kérdéseket fogok most feltenni, amiben a segítségeteket szeretném kérni. Megvettem életem első TV-jét az EMAG-os akció keretében (LG 55EG9A7V ), ahogy visszaolvasgattam több fórumozó is ezt választotta. Tegnap megérkezett, működik, tetszik.
Viszont mivel nagyjából semmit nem értek a TV-khez, ezért kérdeznék párat...
WEB OS 2.0 van rajta elvileg a leírás szerint (bár a menüben még ezt sem láttam sehol a TV-n) - jól gondolom hogy ez egy fix dolog és nem lehet frissíteni újabb verziókra? Nem úgy működik itt, mint egy iOS vagy Android okostelefon, hogy frissítheted?
Van benne elvileg DVB-T2, nem kéne, hogy magától találjon földi sugárzású adásokat? A keresés a menüben nem talált semmit. Vagy ehhez antenna kell?
Az LG honlapján az írja, hogy van benne Bluetooth, (http://www.lg.com/levant_en/tvs/lg-55EG9A7V) viszont a menüben sehol nem találom - van egy BT hangszóróm, tudom ahhoz csatlakoztatni?
Számítógépről tartalmakat tudok átjátszani wifin? Számítógépen lévő képekre / videókra / filmekre gondolok, hogy ne kelljen kimásolni USB Stick-re. Meg tudok osztani valahogy könyvtárakat, amit láthat a TV a számítógépen? HDMI kábel-es megoldás ismerős, de.. a videokártyám aligha bírná a dolgot.
Hírtelen így ennyi jutott eszembe, de biztos lesz még...
A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor