Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Hát meg kell hagyni tegnap nagyon jó napot zártam ezekkel a programokkal.
A plex, bár régebben már használtam egy rövid ideig és nem is tudom miért maradtam végül az UMS mellett, valami oka biztos volt, de mindenesetre hibátlanul, könnyen használható szerver és valóban számomra teljes értékű a fizetős része nélkül is. (Kivéve, hogy ios-re is kínál tükrözés funkciót, amit néha lehet, hogy használnék, de erre a célra lehet, hogy van más, ingyenes app is. Tudtok ajánlani esetleg?)Az Xplay pedig szintén nagyon jól vizsgázott. Az a durva, hogy a fentebb említett filmeket az asztali gépem végül nagy meglepetésemre akadozva és képhibásan játszotta csak le, amit nem is értek, hogy miért. A Vga és a Cpu is elég kéne, hogy legyen hozzá és próbáltam beépített media playerrel és VLC-vel is, egyik sem kezelte jól. Na, ehhez képest a plex + xplay kombo gyönyörűen, akadásmentesen vitte (talán 1-2 grafikai hiba belekerült, de abszolút élvezhető volt) és gyorsan is tudtam tekerni benne, ahhoz képest, hogy mekkora állomány.
Szóval köszönöm a tanácsokat, ez így remekül fog működni (legalábbis remélem, a tegnap erről árulkodott).
Azt viszont sehol nem dobta fel, hogy fizetni kellene érte és hogy azt milyen formában, szóval ez majd elválik, de ha így teszi a dolgát, akkor valszeg nem fogom sajnálni rá.

Azért az komoly, hogy egy "barkácsprogram" csak úgy bekerül az LG storeba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Gitáros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor