- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Hát meg kell hagyni tegnap nagyon jó napot zártam ezekkel a programokkal.
A plex, bár régebben már használtam egy rövid ideig és nem is tudom miért maradtam végül az UMS mellett, valami oka biztos volt, de mindenesetre hibátlanul, könnyen használható szerver és valóban számomra teljes értékű a fizetős része nélkül is. (Kivéve, hogy ios-re is kínál tükrözés funkciót, amit néha lehet, hogy használnék, de erre a célra lehet, hogy van más, ingyenes app is. Tudtok ajánlani esetleg?)Az Xplay pedig szintén nagyon jól vizsgázott. Az a durva, hogy a fentebb említett filmeket az asztali gépem végül nagy meglepetésemre akadozva és képhibásan játszotta csak le, amit nem is értek, hogy miért. A Vga és a Cpu is elég kéne, hogy legyen hozzá és próbáltam beépített media playerrel és VLC-vel is, egyik sem kezelte jól. Na, ehhez képest a plex + xplay kombo gyönyörűen, akadásmentesen vitte (talán 1-2 grafikai hiba belekerült, de abszolút élvezhető volt) és gyorsan is tudtam tekerni benne, ahhoz képest, hogy mekkora állomány.
Szóval köszönöm a tanácsokat, ez így remekül fog működni (legalábbis remélem, a tegnap erről árulkodott).
Azt viszont sehol nem dobta fel, hogy fizetni kellene érte és hogy azt milyen formában, szóval ez majd elválik, de ha így teszi a dolgát, akkor valszeg nem fogom sajnálni rá.

Azért az komoly, hogy egy "barkácsprogram" csak úgy bekerül az LG storeba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Mobil flották
- Filmgyűjtés
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
- SzoftverPremium.hu
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor