Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Na jó ez magas labda volt, de ez nem mostanában volt
Amúgy nem bántásból vagy rosszból írtam valamelyik nap azt, csak kicsit minden össze jött rohadt szar napom volt, így utólag is elnézést, nem akartam én azt írni nem szokásom sem turkálni más zsebében, az irigykedés pedig nagyon messze áll tőlem 
Semmi extra, sima Nordost kábelek voltak, ebből a márkából létezik 12 milliós kábel is a kínálatukban
Most csak egy 6 millásat [link] találtam hirtelen!Amúgy csak kíváncsiságból vettem meg direkt online, hogy valóban van-e különbség egy ilyen, meg ami akkor nekem volt Valhalla kábel között amit 50K-ért vettem! Nos az ég egy adta világon semmit sem hallottam
Így ment is vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem bántásból vagy rosszból írtam valamelyik nap azt, csak kicsit minden össze jött rohadt szar napom volt, így utólag is elnézést, nem akartam én azt írni nem szokásom sem turkálni más zsebében, az irigykedés pedig nagyon messze áll tőlem 
Most csak egy 6 millásat
Vhiktor