- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Na jó ez magas labda volt, de ez nem mostanában volt
Amúgy nem bántásból vagy rosszból írtam valamelyik nap azt, csak kicsit minden össze jött rohadt szar napom volt, így utólag is elnézést, nem akartam én azt írni nem szokásom sem turkálni más zsebében, az irigykedés pedig nagyon messze áll tőlem 
Semmi extra, sima Nordost kábelek voltak, ebből a márkából létezik 12 milliós kábel is a kínálatukban
Most csak egy 6 millásat [link] találtam hirtelen!Amúgy csak kíváncsiságból vettem meg direkt online, hogy valóban van-e különbség egy ilyen, meg ami akkor nekem volt Valhalla kábel között amit 50K-ért vettem! Nos az ég egy adta világon semmit sem hallottam
Így ment is vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem bántásból vagy rosszból írtam valamelyik nap azt, csak kicsit minden össze jött rohadt szar napom volt, így utólag is elnézést, nem akartam én azt írni nem szokásom sem turkálni más zsebében, az irigykedés pedig nagyon messze áll tőlem 
Most csak egy 6 millásat
Vhiktor