Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Értem én hogy véded a mundért, de nem lehetsz nagy fotós.
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
No meg a szemedet nem tudod rekeszelni... Ezért találták fel a napszemüveget.
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Vhiktor