Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Értem én hogy véded a mundért, de nem lehetsz nagy fotós.
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
No meg a szemedet nem tudod rekeszelni... Ezért találták fel a napszemüveget.
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó LG OLED55C11LB
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Vhiktor