Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Értem én hogy véded a mundért, de nem lehetsz nagy fotós.
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
No meg a szemedet nem tudod rekeszelni... Ezért találták fel a napszemüveget.
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Vhiktor