- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hangulatról beszéltél, én arra írtam a fekete fehéret, nem a valóságra, de örülök h direkt próbálsz belém kötni. Örülök h átjött a mondandom lényege, pedig szerintem elég egyértelműen fogalmaztam

Szembe fénynel a szemed rekeszel, de nem ég ki, s attól még h fent eget a nap, ha az arnyekra nézel, ott látsz részleteket, hiszen nem a napba nézel. Ugyanúgy ahogy pl egy 55 65os kijelzőn is pásztáz a szemed 2mrol...
De tök felesleges veled erről beszélni, mert egyrészt úgyse láttad amiről beszélünk ha jól sejtem a megjegyzeseid után max képeket amiknek semmi köze a hdr filmekhez jóformán, hiába írja ezt mindenki aki látta mindkettőt, te továbbra is képekkel jössz, másrészt meg direkt mondandokat kiforgatva ervelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Death Stranding (PC)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor