- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem láttam még élőben Panasonic Oledet. Azt tudom, hogy itthon nagyon megszenvedtem a Csernobil és a Mandalorian színvilágával LG B8 oleden. Itthoni kalibrálás után valamivel jobb lett.
Viszont hazamegyek szüleimhez, ahol egy 15éves! Panasonic plazma tv van, lejátszom a Csernobilt, vagy a Mandaloriant mozi képbeállításban és tökéletes. minden a helyén, élmény nézni. Nem tudom megfogalmazni, egyszer sem érzem, hogy zöldbe vagy pirosba hajlana a képvilág, hogy egy-egy szín kiugrana a többi közül. Elképesztő, hogy mennyire élvezhető, természetes, gyönyörű a Pana plazma képe.
Emiatt, és a tesztek miatt is gondoltam, hogy oled-ben is jobban odatették magukat. Még ha LG panelek, akkor is saját processzor, saját hangolás..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor