- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Lassan három hónapja használjuk az LG C1-et így nagyjából kitapasztaltuk. Néhány dolgot leszámítva nagyon tetszik.
Az egyik botrányos dolog a DTS támogatás hiánya, bár ezt megoldottam külső eszközökkel, de akkor is dühítő!
Talán a legbosszantóbb hibája a rendkívül lassú csatornaváltás.
Két MUX közötti csatornaváltás botrányosan lassú! Ilyennel sz@r lassú sebességgel még sosem találkoztam! A leggagyibb TV is táltos hozzá képest. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hardvert vagy a WEB OS 6-ot cseszték el?
A másik a DLNA támogatás. A régi LA660 sorozatú TV-nk köröket ver rá mint sebességben, mint stabilitásban, mint formátumtámogatásban. Most már mindig külső eszközt használok emiatt.
Szóval kettős érzés van bennem. Brutál szép a képe, de nagyon nehéz együtt élni a csatornaváltás idegölő lassúságával!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két MUX közötti csatornaváltás botrányosan lassú! Ilyennel sz@r lassú sebességgel még sosem találkoztam! A leggagyibb TV is táltos hozzá képest. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hardvert vagy a WEB OS 6-ot cseszték el?
Vhiktor