- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Lassan három hónapja használjuk az LG C1-et így nagyjából kitapasztaltuk. Néhány dolgot leszámítva nagyon tetszik.
Az egyik botrányos dolog a DTS támogatás hiánya, bár ezt megoldottam külső eszközökkel, de akkor is dühítő!
Talán a legbosszantóbb hibája a rendkívül lassú csatornaváltás.
Két MUX közötti csatornaváltás botrányosan lassú! Ilyennel sz@r lassú sebességgel még sosem találkoztam! A leggagyibb TV is táltos hozzá képest. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hardvert vagy a WEB OS 6-ot cseszték el?
A másik a DLNA támogatás. A régi LA660 sorozatú TV-nk köröket ver rá mint sebességben, mint stabilitásban, mint formátumtámogatásban. Most már mindig külső eszközt használok emiatt.
Szóval kettős érzés van bennem. Brutál szép a képe, de nagyon nehéz együtt élni a csatornaváltás idegölő lassúságával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Két MUX közötti csatornaváltás botrányosan lassú! Ilyennel sz@r lassú sebességgel még sosem találkoztam! A leggagyibb TV is táltos hozzá képest. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hardvert vagy a WEB OS 6-ot cseszték el?
Vhiktor