Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Kérdés a nálam profibbakhoz... Én használok HTPC-t, Kodi, stb. Ryzen 3600, 16GB ram, AMD RX570. A Philips szerint a PC-t limited RGB-ben kell használni (15-235), több fórumon meg mindenhol a full RGB-t tolják (0-255). Nálam jelenleg full RGB 4.4.4 10bit megy HDR-es film esetén. Eddig hibát nem láttam. Akkor miért is lenne jobb nekem a butított RGB, amit a Philips mond? Azt bekapcsolva a kép is picit sötétebb lesz, semlegesebb színekkel. Esetleg nem a pc monitor módra gondolnak ilyen esetben? Nálam az a használat minimális, mert gyakorlatilag a KODI indul rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Híres és hírhedt proecszorokkal számol le az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Le Mans Ultimate
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor