Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
cichlid1
üzenetére
Nem mondtam, hogy az LG az isten. Azt veszem, ami szerintem a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja, mert jelenleg kb minden gyártó oled tv-je a csúcsot képviseli. Amit leírsz az elején, teljesen egyetértek, pl két éve küldtem vissza LG C9-et a gyenge mozgásmegjelenítés miatt, mert még a fejem is belefájdult 1 óra után.
De mostanra az Pana/Sony/Philips/LG is eljutott oda, hogy kb csak nüansznyi különbségek vannak közöttük.
Egyik sem hibátlan, és mindegyik gyártónak megvannak az erősségei. Kalibráció manapság már nem nagy dolog, ráadásul aki sajnálja rá, az is remek guide-okat talál a neten.
Továbbra is tartom, hogy azért generálnak több hozzászólást az LG oled tv-k, mert aránytalanul több talál belőlük gazdira, mint a többi gyartó termékéből, ide még úgyis azok írnak akiknek bajuk van, nem pedig elégedetten használják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor