- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonyeszko
csendes tag
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Ha úgy veszem, akkor a többi is akciós, mi a B-t vettük fülessel, a kuponokat pedig ha levonom kevesebb, mint 300k-ra jön ki a TV. Így még mindig ott van az árdiff a két modell között, azzal a különbséggel, hogy “300ért” szerintem ott egy jó OLED TV-m.
Én úgy vagyok vele totál, hogy normál felhasználóként, ha váltok egy sima LED-ről egy viszonylag normális OLED-re, hatalmas ugrás, mint szerintem a lenti felhasználónak is. Kíváncsi lennék ha valakit leültetnék egy bizonyos típus elé, hogy a kép alapján mondja már el melyik modell, B vagy C meg tudná mondani biztosan a típusát.
Biztos jobb a C, de ez már lassan olyan hasonlítgatás, hogy nyilván jobb egy AMG Mercedes, mint egy sima gyári. Nyilván egy bizonyos szintig ha mész felfele tudásilag egyre jobb lesz, vagy méretben, utána meg már csak luxus.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor