- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
bonyeszko
üzenetére
Hello, nekem 55C1 van, PS5 és netflix megy rajta. Imádom, brutál jó. Nézési távolság nálam 2.5-2.7m között van attól függ hogy ülök, nekem nem kicsi, pont jó. 3m vagy afelett már én is 65 vennék. Nekem ez még pont a határ, de 65 is frankó erre a távolságra amit írtál. Ennek inkabb a penztarca szab hatart illetve kinek mennyit ér egy tv. Én 350 ért vettem átszámolva kb nekem annyit még megért, 430 at már én se adnék ki érte
Volt B1-em is de nem volt szep a panelja igy 1 het utan elaltam a vasarlastol. Par honapra ra vetem a C1-et. Utolag jol dontotten mert ahogy irtak jatekra es filmre kell a c1 procija es a mozgasmegjelenites is patika
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor