- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
bonyeszko #65695 üzenetére
Hello, nekem 55C1 van, PS5 és netflix megy rajta. Imádom, brutál jó. Nézési távolság nálam 2.5-2.7m között van attól függ hogy ülök, nekem nem kicsi, pont jó. 3m vagy afelett már én is 65 vennék. Nekem ez még pont a határ, de 65 is frankó erre a távolságra amit írtál. Ennek inkabb a penztarca szab hatart illetve kinek mennyit ér egy tv. Én 350 ért vettem átszámolva kb nekem annyit még megért, 430 at már én se adnék ki érte
Volt B1-em is de nem volt szep a panelja igy 1 het utan elaltam a vasarlastol. Par honapra ra vetem a C1-et. Utolag jol dontotten mert ahogy irtak jatekra es filmre kell a c1 procija es a mozgasmegjelenites is patika
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest