Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
bonyeszko
üzenetére
Hello, nekem 55C1 van, PS5 és netflix megy rajta. Imádom, brutál jó. Nézési távolság nálam 2.5-2.7m között van attól függ hogy ülök, nekem nem kicsi, pont jó. 3m vagy afelett már én is 65 vennék. Nekem ez még pont a határ, de 65 is frankó erre a távolságra amit írtál. Ennek inkabb a penztarca szab hatart illetve kinek mennyit ér egy tv. Én 350 ért vettem átszámolva kb nekem annyit még megért, 430 at már én se adnék ki érte
Volt B1-em is de nem volt szep a panelja igy 1 het utan elaltam a vasarlastol. Par honapra ra vetem a C1-et. Utolag jol dontotten mert ahogy irtak jatekra es filmre kell a c1 procija es a mozgasmegjelenites is patika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor