Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Rtings-féle fehéregyensúly beállítást én is kipróbáltam 910V-n, (természetesen nem a B7 alapján
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Ha gondolod olvasd el ezt, onnan "ollóztam" ki ezt a részletet... : "For calibration purposes, we adjusted 'OLED LIGHT' to 16 to reach our desired luminance of 100 cd/m². You can adjust it to match your room environment. For a brighter room, this will need to be increased. Not that this does not affect the colors, only the luminance of the display. We then increased the 'Contrast' to 100 since it helped the calibration. We left 'Brightness' to 50, its default value"
LG szervizt nem érdekli ki a tulajdonos...Én is regisztráltam számla nélkül és úgy is elfogadta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Vhiktor