Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gtaati

őstag

Helló Mindenki!

Tegnap hoztam haza az 55B7V-t:) hát már a kicsomagolás is nagy élmény volt:) Feketéje az 4k-s edge ledes lcd után brutális:) a képe is megfelelő tartalom mellet gyönyörű:) Sima tv-s adások esetén a régihez képest nem sok különbség van, de ugye ez engem nem is érdekel:) Hdr film pl Alien Covenant brutális mocskos jól nézett ki:) Igaz kb semmit nem volt időm állítgatni rajta, mert nagyon későn értünk haza:(

A beállításokat illetően az RTINGS oldalán találtam kalibrált C7-es beállításokat, de több dolog nem volt számomra egyértelmű amiben segítségeteket szeretném kérni.

Az odáig okén hogy a fentebb linkelt oldalon a képek alapján beállítgatom a főbb dolgokat, de ahogy eljutok a fehéregyensúlyhoz van 2 pontos azon belül is magas alacsony beállítási lehetőség illetve a 20 pontos és az belül is a tesztben célzott fénysűrűség ha jól emlékszem 5 vagy 10-vel 0-100 ig állítva minden van. Ezeket illetve a fentebb linkelt oldalon lévő rengeteg beállításról készült képet milyen sorban és hogy kell értelmezni és használni mert ezek között elvesztem teljesen....

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák