- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Így van,én is a garancia lejárta előtt 2 hónappal kötöttem a Panasonic-ra.Az LG-re is fogok kötni mert nekem megér +2 év 20000ft-ot.
Mankó: Nekem a Panasonic-nak kicsit simábbnak tűnik a mozgása a CX-hez képest de nem nagy a különbség.Nálam is ki van kapcsolva minden képjavító.VT-60-as plazmáról váltottam Samsung Q9 QLED-re de néhány nap után megbántam és inkább vissza vittem.
Engem zavart nagyon a mozgás meg a fekete sem volt az igazi hiába volt zónákra osztva a háttérvilágítás.Utána vettem egy LG B8-at ami már ehhez képest nekem sokkal jobban tetszett de a képi világa számomra nem volt az igazi.Ehhez képest a CX jobban tetszik,kellemesen csalódtam benne.
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
Vhiktor