Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Plusz egy fő a Samu gyűlölők táborához. Második lapos TV-m tőlük jött. 25 hónaposan nem tudtam bekapcsolni ezért próbálkoztam a hivatalos supportjuknál de kapásból lepasszoltak egy szerződött szerelő kontaktjával.
Ez a szerelő akkor (kb.10 éve) 10k ft-ért jött volna el amit kétszer kellett volna megfizetni mert elvitte volna a TV-t (35km). Ráadásul a javítási költséget 40-50k ft-ban határozta meg (telefonon). Ment is ki a sufniba és azóta nem is vettem semmilyen Samsung terméket.Egy LG LA szériás LCD re esett a következő választás amit még két LG követett, majd nemrégiben egy LG Oled. A három LG LCD-ből egytől megváltam már, egy a családban, egy pedig továbbra is nálam működik és a mai napig mind hibátlanok.
LG Oleddel vásárlás után volt egy kis problémám.
Mivel nem találtam megoldást felhívtam a márkaszervizt ahol, bár nem hallottak ilyesmiről azért elsőre felajánlottak egy alaplap cserét amit a kollégájuk pár nappal később a megbeszélt időpontban precízen meg is ejtett.
Sajnos nem hozott javulást a beavatkozás és a szerelő szerint szoftveres lesz a gond amit továbbított és megnyugtatott, hogy a közeli jövőben valamelyik frissítés biztosan megoldja.
Így is történt.
A legutóbbi frissítés óta rendben minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest