Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
uszid94
üzenetére
Felismeri a tévé, ha HDR vagy Dolby Vision anyagot indítottál el, jobb felül meg is jelenik egy címke, hogy melyik módba állt. Ha ezután megnyitod a beállításokat, akkor testreszabhatod a képmódot, ami adott bemenetre (ez lehet belső lejátszó is) érvényes lesz. Ha pl. Netflixen HDR és Dolby Vision verzió is van, akkor az utóbbit fogod csak látni és azt fogja lejátszani a tévé.
Én az RTINGS beállításaiból indultam ki, pár apróságot módosítottam szemre. Kalibrálva lenne az igazi, de majd talán a következő készüléknél.
Az üzemidőt szerintem csak a szervizmenüben tudod megnézni, amihez külön távirányító is kell ha minen igaz. Szerintem ezt kár piszkálni.
A beégéshez kapcsolódó dolgokat nem tudom fejből, nem foglalkozom vele, de ezek amúgy is kereshetőnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor