Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
uszid94
üzenetére
Felismeri a tévé, ha HDR vagy Dolby Vision anyagot indítottál el, jobb felül meg is jelenik egy címke, hogy melyik módba állt. Ha ezután megnyitod a beállításokat, akkor testreszabhatod a képmódot, ami adott bemenetre (ez lehet belső lejátszó is) érvényes lesz. Ha pl. Netflixen HDR és Dolby Vision verzió is van, akkor az utóbbit fogod csak látni és azt fogja lejátszani a tévé.
Én az RTINGS beállításaiból indultam ki, pár apróságot módosítottam szemre. Kalibrálva lenne az igazi, de majd talán a következő készüléknél.
Az üzemidőt szerintem csak a szervizmenüben tudod megnézni, amihez külön távirányító is kell ha minen igaz. Szerintem ezt kár piszkálni.
A beégéshez kapcsolódó dolgokat nem tudom fejből, nem foglalkozom vele, de ezek amúgy is kereshetőnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Dell notebook topic
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor