- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Ha hiszed, ha nem "leteszteltem/tük" .... ráadásul statikus tartalommal is (fotó).... 2m-ről (de még kicsivel alatta is) már csak "tippelni" lehet, ha nem vagy vmelyik "sasszem szuperhős" rokona .... amit sokan a felbontás különbségének vélnek látni, az valójában az FHD vs UHD (nativ) anyagok "képi különbsége" és nem a "valódi" felbontásé.... de aki teheti próbálja ki, hogy az FHD TV-jén (akinek ilyen van) ugyanannak a filmnek az FHD és UHD verziójába is belenéz .... érdekes tapasztalat lehet ....

krx21:
Soha nem mondtam/írtam, hogy 1m-ről kötelező nézni egy 55"-os UHD TV-t, de amikor valaki azt írja, hogy 2+m-ről is simán látja a "felbontáskülönbséget", akkor azért elmosolyodok.... de pont ezzel (+ mer' occsó) lehet eladni a 40"-os 4K TV-ket 3m-es nézési távhoz....
.... mellesleg: pl. Sz.Miki is látta nemrég, hogy egy 75"-os FHD, 3m-ről "egész jó", de simán közelebb lehetett volna ülni hozzá, hogy "igazán jó" legyen ....

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor