Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Üdv mindenkinek!Irkáltam régebben a problémámról miszerint az új 55CX TV-m nem kapcsol le normálisan ha kikapcsolás előtt nem állítom le a Líve Playback funkciót ami nálunk szinte állandóan bekapcsolt állapotban van. Távval kikapcsolva csak akkor kapcsolja le magát teljesen készenlétbe a TV ha előbb leállítom a L.P-t, vagy ha a TV alján lévő gombbal kapcsolom ki. Már próbálkoztam mindenféle beállítással, több külső winyóval, f.W. frissítéssel, gyári beállítás visszaállítással, bekapcsolt állapotban áramtalanítással de semmi változás.
Odáig fajult a dolog, hogy felhívtam a márkaszervizt és sikerült beszélnem egy szerelővel. Kiselőadásom után arra jutottunk, mivel nem volt olyan ötlete amivel még nem próbálkoztam, hogy berendel egy új mainboard-ot a TV-hez és jövő héten kb. ha meg lesz az alkatrész felhív időpontot egyeztetni a cseréhez.
Sajnálom hogy meg kell bontani az egyébként hibátlan új TV-t de ez az apró probléma egyre inkább nyugtalanít.
Azt csak remélni tudom hogy az új bélés megoldja a problémám és nem a típusnak valami elcseszett sajátosságáról van szó, bár páran itt már megnyugtattak miszerint náluk rendesen működik ez a dolog is.
Természetesen majd megírom a fejleményeket legfőképp azért ha másnak is hasonló problémája akadna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest