Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
Játszanék én is PS5-ön game módban, ha lenne, vagy a PH-s scalper/nepper patkányok nem csináltak volna abból is 3080-ashoz hasonló "üzletet".
Eddig az összes új tipp után úgy kezdtem, hogy full restart előröl. A színhőmérsékletnél a fentebb linkelt Vincent videó által javasolt MELEG 2 beállítást is néztem, meg a MELEG 1-et, meg a HŰVÖST is...látom a különbséget, de a lényeg "alatta" változatlan, színtelen, fakó. Feltolt színmélység mellett vannak színek, de akkor is fakó az összkép.
Színkezelő rendszert eddig senki se piszkálta, így arra rá sem néztem. Lehet, hogy a te tv-d, PS-ed, szemed más, nekem ez jutott, ez így ennyit tud, ami elképesztő kevés. Pl. látnád Switch-et game módba... hát az... az sokkoló. Nem a pixelek zavarnak, nem tegnap kezdtem az ipart, hanem a színek halála, a fakóság, az élettelenség, szó szerint sokkoló és teljesen vállalhatatlan! Hozzá képest a PS4 kategóriákkal vállalhatóbb, de messze-messze az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- Revolut
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor