Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Van egy normális eladó cimborám MM-ban, de nem is ez a lényeg. Ő mondja, hogy bemegy a "paraszt" a boltba és 4K-t akar venni. Tök mindegy milyen márka, tök mindegy mennyibe kerül, tök mindegy milyen a képe, neki 4K kell. Na erről van szó. De mikor a barátom mondja neki, hogy ott egy oled, aminek a képe köröket ver rá, az nem kell, mert nem 4K-s...
Itt nem arról van szó, hogy milyen oledet, hanem arról, hogy a 4K valamiféle beidegződés lett, aminek a "következményeivel" nem számolnak. Konkrétan azzal, hogy ki is kéne szolgálni a vasat 4K-s anyaggal.1: Olyan lejátszó kell, ami tud 4K-t
2: Nem kevés pénzbe fog kerülni a 4K-s lemez
3: Ha nem lemez, akkor HDD, de az is qrva drága lesz 200GB méretű anyagokhoz.
4: A "faluban" 1 megás a Net....mit tud streamelni ilyen sebesség mellett? Még 720p-t sem nagyon.Szóval ez csak hab a nemlétező tortán. Tény, egyre kevesebb FHD-s gépet kapni manapság, de ez is amiatt van, amit fentebb leírtam. A gyártók így válaszolnak a vevők igényeire és FHD-t nem gyártanak, hiszen senkinek sem kell.

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy a streamelés bármit megoldhat, ne tegye, mert Bp-től 15km-re már nincs semmilyen szolgáltatás és mobilnettel szívnak az ott élők és ez nem egyedi eset. Kicsit elkanyarodtam az eredeti témától, de valahol azért szorosan összefonódnak a szálak szerintem és ha mindent figyelembe veszünk, a 4K inkább szívás, mint csodálatos. Kivéve persze azokat, akiknél 500 gigás a net, mint pl. nálam, de engem meg nem érekel a 4K (sem). Bocs, a hosszú OFF-ért mindenkitől, csak a véleményemet osztottam meg hihetetlenül tömörített formában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt nem arról van szó, hogy milyen oledet, hanem arról, hogy a 4K valamiféle beidegződés lett, aminek a "következményeivel" nem számolnak. Konkrétan azzal, hogy ki is kéne szolgálni a vasat 4K-s anyaggal.

Vhiktor