Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Értem én amit írsz .... csak szerintem te nem érted ....
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz ....

Mellesleg: szerencsétlen interpoláció nem "random" képeket illeszt be, hanem a meglévőkből (előtte-utána következőből) számol köztes képeket, ami egy szintig teljesen elfogadható és nem zavaró, de magas(abbra) állított érték (vagy egyébb bekapcsolt képjavítókkal együtt használva + vagy "gagyi" algoritmus esetén, mert a gyártó(k) az olcsóbb készülékekbe olyat tesz(nek)) esetén más hibák jelentkezhetnek emiatt, ami meg máshogy lehet zavaró .... nem kell mindig csak "végletekben" gondolkozni ....

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz .... 
Vhiktor