- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Értem én amit írsz .... csak szerintem te nem érted ....
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz ....

Mellesleg: szerencsétlen interpoláció nem "random" képeket illeszt be, hanem a meglévőkből (előtte-utána következőből) számol köztes képeket, ami egy szintig teljesen elfogadható és nem zavaró, de magas(abbra) állított érték (vagy egyébb bekapcsolt képjavítókkal együtt használva + vagy "gagyi" algoritmus esetén, mert a gyártó(k) az olcsóbb készülékekbe olyat tesz(nek)) esetén más hibák jelentkezhetnek emiatt, ami meg máshogy lehet zavaró .... nem kell mindig csak "végletekben" gondolkozni ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó LG OLED55C11LB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz .... 
Vhiktor