Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Szia!
Eddig csak olvasni szoktam ezt a fórumot.
Kis kitérővel én is plazmáról, Panasonic P42G30-ról váltottam. OLED-et még elég drágának tartottam, de szerettem volna nagyobb méretet, ezért vettem egy Philips 55PUS6704-et januárban. Kellemes csalódás volt a Philips és LCD-hez képest szép képe van. VA paneles, szóval tűrhető feketével és kontraszttal és minden formátumot visz: HDR10+, DV, Atmos, DTS-HD. Nem bántam meg, most a nappaliba van. A Philips saját szoftvere fut rajta, nem android, de tejesen jól használható. Aztán a héten jött a Philips 55OLED754 amit most kifutó modellként 360ért árulnak. Itt már elégedett vagyok, mert a plazma után az lcd-n zavart kicsit a sötét jelenetek szürkesége. Ezen tökéletes. Úgy voltam vele, hogy az OLED technológia a lényeg, mert az ad olyan képminőséget amit szeretnék. Szóval Philips 55OLED754 360ért, vagy Panasonic GZ950 420ért közül az olcsóbb lett. Sony és LG valahogy nem volt szimpatikus. A panel minden színnél, szürkénél is teljesen homogén. Biztos szerencsém is volt. Most 30-as kontraszttal és kizummolva a csatorna logót bejáratás van, de azért ha megmutatom valakinek, akkor HDR10 anyag és 100as kontraszt
Köszi mindenkinek, akiknek a hszeiből infót gyüjthettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor