- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csenzi2
üzenetére
A sárga led azért világít folyamatosan, mert valamilyen hálózati funkció be van kapcsolva a menüben. Ilyenkor készenlétben is aktív és ezért fogyaszthat többet. De pl akkor is sárga, ha beprogramozod egy adás felvételére. Amíg el nem jön a felvétel időpontja és meg nem történik a felvétel, addig sárga. De valószínűbb, hogy valamit a menüben bekapcsoltál a hálózati lehetőségeknél. Egyéb eset már csak a 4 óránkénti pixelfrissítés (de az max 5 perces, aztán pirosra vált a led) és/vagy a nagy 1000 óránkénti 80 perces regeneráció.
A nagyításos kérdésedet nem értem. Én ugyan nem használom, de ha jól rémlik, akkor belenagyítasz, ilyenkor függőlegesen és vízszintesen is nagyít egyszerre. Illetve ilyenkor lehet függőlegesen mozgatni a képet, de az egész képet egyszerre és itt nem nyújtásról van szó. Magyarul a kép nem torzul. De majd otthon megnézem, most nem tudom meglesni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor