Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
üzenetére
Én anno egymás után néztem a Joker jeleneteit HDR10 és DV verzióban, és nagyon keresnem kellett, hogy bármi differenciát lássak. Persze elképzelhető, hogy a forrással is akadtak gondok, de ezt nálam szakibbak majd leírják, mert mintha lenne DV-ből is statikus meg dinamikus adattartalmú. Egy tuti: jelenleg nagyon kevés dolog van, ami DV-n elérhető (hacsak nem veszed kilóra a blue-ray kiadáskat), pláne ami csak DV lenne elérhető. Nekem tudja a TV-m, de mai viszonyokat nézve ez nem lenne nekem szempont a vásárlásnál semmiképp. Aztán, hogy a jövőben ez mennyire változik, azt nehéz megjósolni. Szerintem nem fog számottevően.
(Amúgy tudtommal az a baj a sima HDR szabvánnyal, hogy nagyon nyitott, megengedő. Nem kötelező mindent implementálni belőle, így lehet vele trükközni. A dolby összeszedi, továbbfejleszti ezeket a szabványokat, esetleg épít hozzá hardvert is. Majd ezt a csomagot mindenestül, technológiával de még kalibrálási ajánlásokkal is egyben árulja a gyártóknak. Ez utóbbi nyilvánvalóan egy sokkal jobban kézben tartott, jó eséllyel továbbfejlesztett eredményt szül, de pénzért, amit egy csomó gyártónak nincs kedve kifizetni. De majd ezt az okoskodást is megerősítik vagy megcáfolják talán nálam jobban képben lévők is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor