Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4021) Piftuka válasza krx21 (#4020) üzenetére


Piftuka
veterán

Nem használok BFI-t. A Motionflow jellemzően "Normál" módban üzemel. (3,2 beállítás mellett.) Szerencsére a homogenitás ebben a panelben példátlan, avagy példás. :K Most már tényleg feltöltök pár képet (szürke, fehér, fekete, és színes hátterekkel) a SONY topic-ba róla.

A GT50 kontrasztja pedig egy érezhető hajszállal gyengébb volt, mint az én tévém esetében. A fekete szint is, pedig sokat állítgattam. A színvilága nem tetszett "természetes" módban, és azt finomítva sem. Élénk módban pedig természetellenesebb volt, mint a legtöbb "színező" LCD. A fehér pedig inkább sárga volt minden módban. Ezt kifejezetten zavarónak találtam. Ráadásul jelentkezett a zavaró "dithernoise" is. (Ha jó kifejezést használok a tapasztalt képhibára.)

Mozgásban nyilván tökéletes volt, és természetesen a betekintési szögére sem volt panasz. Minden egyéb tekintetben az én tévémet találtam, illetve találtuk jobbnak.

Mondom... a házimozi rajongó cimborám is ledöbbent, mert a SONY W809C próbája előtt elég szkeptikus volt. Főleg a mozgásmegjelenítés kapcsán. Rengeteg Forma1-et és focit néz, azért nem akarta az egyébként "kinőtt" plazma tévét lecserélni eddig.

Most viszont megnyugodott, mert látta, hogy mozgásban is jó tud lenni az LCD. :K

"Aquila non captat muscas."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.